Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Eljegyzési ajándékok a pár között

Az eljegyzés alkalmával történő ajándékozásra is érvényes az az alapszabály, hogy elsőként a férfi vesz ajándékot és nem a nő.
Tetszik? Oszd meg!

Eljegyzési ajándékozás

Az ajándékozás a jegyesek között nem általános érvényű, de azt érdemes a férfiaknak megjegyezni, hogy a nők szeretik, ha meglepik őket. Ez figyelmességről árulkodik. Jó alapozása a jövőnek.

Az eljegyzés jó esetben egyszeri alkalom a nők és a férfiak életében, így ha az ajándékozás mellett döntünk, akkor az mindenképpen legyen nagyon személyes, pozitív üzenetet közvetítő. Lehet ez akár egy közös fotóval díszített tárgy, vagy egy szerelmes vers, közös dalgyűjtemény, dátummal, felirattal gravírozott mandzsetta, medál.Arra azonban érdemes odafigyelni kedves fiatalemberek, hogy választottjuknak ne vegyenek például felsőruházatot, főként ha azt teljesen meglepetésnek szánják. A ruhavásárlás maradjon a nő dolga. A kozmetikumok se szerepeljenek az ajándék listán.

Használt tárgyakat szintén nem illik eljegyzési ajándékként adni. Természetesen az antik tárgyak, könyvek kivételt képeznek. Sőt. Ha a leendő menyasszonynak az ízlése, érdeklődési köre a régi idők egy egy szakaszára különösen kiterjed, akkor nagyon szép, különleges és figyelmes ajándék lehet egy antik tárgy.

Szintén nem túl jó ötlet a nagyon drága ajándék, mert ez esetleg kellemetlen lehet, és az alkalomnak nem az ajándék a központja, hanem az esemény. Na persze itt nem az eljegyzési gyűrűről beszélünk, mert ez más terület.

Az eljegyzési gyűrű, ha csak nem egy családi ereklyét ad tovább a férfi, vagy nem ismeri annyira a nőt, hogy biztos legyen a választásban, akkor inkább legyen közös döntés. Így nem érheti kellemetlen meglepetés egyik felet sem.

A virágcsokor pedig mindig szép kiegészítő, ha férfi ajándékoz meg nőt.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.