Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Az ajándékozás alaptörvényei 5-8

Mit érdemes ajándékozni, melyek azok az ajándékok, amikkel óvatosan kell bánni. Mit milyen formában érdemes ajándékozni.
Tetszik? Oszd meg!

Az ajándékozás alaptörvényei 2

5 -  Könyv, CD, DVD- Nagyon ingoványos terület!

Ezekkel az ajándékokat csak akkor lepjük meg az ünnepeltet, ha biztosak vagyunk a zenei, illetve könyv ízlésében, és ráadásul azt is tudjuk, hogy a megvásárolni kívánt ajándékkal még nem rendelkezik az ünnepelt. Ha már mindenképpen ezt a területet választottuk, sokkal biztonságosabb egy utalvány a kedvenc könyvesboltba, CD shopba.

6 - A pénz, mint ajándék –Igen kényes téma!

Közeli családtagnál megengedett, főleg, ha van egy megállapodás a családtagok között. Ám egy keresztgyereknél, vagy főként barátnál, ismerősnél óvakodjunk a pénz „adományozástól”. Nagyon kellemetlen, és udvariatlan megoldás ez, még akkor is, ha tudjuk, hogy az ünnepeltnek nagy szüksége lenne rá. Ebben az esetben is sokkal gálánsabb megoldás egy ajándékutalvány a kedvenc boltba. De ha már mindenképpen pénzt szeretnénk adni, akkor bújtassuk vidám köntösbe az meglepetést. Hajtogassuk a pénzt, vagy tegyük képkeretbe, adjunk hozzá vicces instrukciókat. A saját készítésű ajándékok közt találsz ötleteket ehhez.

7 - Apró figyelmességek varázsa!

Az apró kis ajándékok nagyon kellemes meglepetést okozhatnak a megajándékozottnak. Itt éppen, hogy nem az ár érték a fontos, hanem a figyelmesség, az apróságban rejlő mondanivaló: Gondoltam rád!

Például családtagok sokszor állapodnak meg egy közös, nagy ajándékban. Amikor ezek mellett megjelenik egy apró figyelmesség. Ezekben az esetekben az ötletesség viszi a prímet. Egy vicces szemüvegtartó, vagy egy ördöglakat, esetleg egy telefontöltőre csatolható mini hűtő, vagy egy vicces feliratú könyvjelző, malacpersely, és még sorolhatnám.

8 - Made yourself ajándékok hatalma!

Manapság hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mindenképpen vásárolnunk kell valamit, mert csak annak van igazi értéke. Ez pedig nagy tévedés. Sokszor egy általunk készített különleges sütemény díszcsomagolásban, vagy egy kis hímzett szobadísz, esetleg egy termésekből készített képkeret, vagy egy általunk kitalált, és kivitelezett újságtartó, asztali rendező, saját készítésű ékszer sokkal nagyobb örömet okoz, mint a boltban vásárolt áru. Csak próbáld ki. A blogok között rengeteg ötletet találsz.

Kellemes időtöltést, jó olvasgatást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.