Ajándékozás Mikulásra

Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozás Mikulásra

A Mikulás nem csak a gyerekeket lepheti meg. A felnőttek számára is tartogathat apró ajándékokat.

A Mikulás érkezésével már igazán elkezdődik a karácsonyi készülődés időszaka, és adventben is benne járunk már. A kis ajándékok minden formája megjelenik ezen az ünnepen, és egészen karácsonyig kitart.

A Mikulás a mi hazánkban főként édességgel lepi meg a gyerekeket, és esetleg apró ajándék tárgyakkal.

Ha a Mikulásra készülünk, és meg szeretnénk ajándékozni a környezetünkben többeket, akkor például érdemes édességekből készíteni apróságokat. Itt találsz kifejezetten Mikulásra ajánlott, kézzel készített ajándék ötleteket.

Készíthetsz ünnepi hangulatú édességeket is, amelyekben a piros szín, a mentás cukorka, színes aszalt gyümölcsök vannak.

Az apró ajándékokat, pattogós gumilabdát, matcboxot a kicsiknek, kis smink cuccokat a kamasz lányoknak, jelvényeket, kulcstartót a nagyobb fiúknak elrejtheted az adventi naptárban.

Ma már a virgácsnak sincs akkora jelentősége, de aranyos kis jelképe a huncut, rosszcsont gyerekek figyelmeztetésének.

A szaloncukrot ne feledd, hiszen a Mikulás édesség nélkül nem érkezhet meg. Ma már sokféle cukorka közül válogathatsz. Ha szeretnéd egészségesebb dolgokkal meglepni a környezetedet, akkor vegyél cukormentes szaloncukrot, készíts xilites sütit. Megteheted, hiszen mindenhol be tudod szerezni ezeket.


Kellemes Ünnepeket, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Egy diszkréten elhelyezett logo, egy szép cég embléma a megfelelő eszközön, hatásos reklám a céged számára. Válassz a pa...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.