Ajándékozás Mikulásra

Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozás Mikulásra

A Mikulás nem csak a gyerekeket lepheti meg. A felnőttek számára is tartogathat apró ajándékokat.

A Mikulás érkezésével már igazán elkezdődik a karácsonyi készülődés időszaka, és adventben is benne járunk már. A kis ajándékok minden formája megjelenik ezen az ünnepen, és egészen karácsonyig kitart.

A Mikulás a mi hazánkban főként édességgel lepi meg a gyerekeket, és esetleg apró ajándék tárgyakkal.

Ha a Mikulásra készülünk, és meg szeretnénk ajándékozni a környezetünkben többeket, akkor például érdemes édességekből készíteni apróságokat. Itt találsz kifejezetten Mikulásra ajánlott, kézzel készített ajándék ötleteket.

Készíthetsz ünnepi hangulatú édességeket is, amelyekben a piros szín, a mentás cukorka, színes aszalt gyümölcsök vannak.

Az apró ajándékokat, pattogós gumilabdát, matcboxot a kicsiknek, kis smink cuccokat a kamasz lányoknak, jelvényeket, kulcstartót a nagyobb fiúknak elrejtheted az adventi naptárban.

Ma már a virgácsnak sincs akkora jelentősége, de aranyos kis jelképe a huncut, rosszcsont gyerekek figyelmeztetésének.

A szaloncukrot ne feledd, hiszen a Mikulás édesség nélkül nem érkezhet meg. Ma már sokféle cukorka közül válogathatsz. Ha szeretnéd egészségesebb dolgokkal meglepni a környezetedet, akkor vegyél cukormentes szaloncukrot, készíts xilites sütit. Megteheted, hiszen mindenhol be tudod szerezni ezeket.


Kellemes Ünnepeket, vidám készülődést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.