Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékozás Legénybúcsúra

A legénybúcsú napján a házasulandó férfi szinte kötelezően kirúg kicsit a hámból, és együtt szórakozik a barátokkal. Ilyenkor az ajándékok sajátos, az alkalomhoz illő hangulatúak.
Tetszik? Oszd meg!

A legénybúcsú napjára a barátok, haverok ötletes, többnyire humoros ajándékokkal készülnek. Ezek a meglepetések leginkább azt sugallják, hogy a férfinak bekötik a fejét, oda az eddig vélt szabadsága, mert a házasságban már másféle kötelességek várják.

Természetesen ezek mindig írónikus közlendők, de ebben a légkörben megengedettek. Viccesen figyelmeztetik a leendő férjet arra, mi várhat rá. Fontos azonban, hogy ezek az ajándékok minden esetben maradjanak a jóizlés határain belül. Ne legyenek sértőek, ne legyenek túl obszcén, és véletlenül se pornográf jellegűek.

Maga a helyszín kiválasztása is része a legénybúcsú meglepetéseinek, főleg, ha erről tényleg nem tud előre a vőlegény. Éppen ezért, ha ezt szánjuk meglepetésnek, akkor igyekezzünk a helyszínt a vőlegény karakteréhez szabottan megválasztani, és a tervezett programokat is neki megfelelően összeállítani.

A legénybúcsúra készített, vagy vásárolt ajándékot is vihetünk. Ezek az ajándékok emlékeztethetik az ifjút a legény életére, az ott történt eseményekre, vagy a párkapcsolata alakulását is megcélozhatják akár egy fotóalbummal, amelyet vicces feliratok egészítenek ki. De lehetnek az alkohol körül mozgó témájúak is. Társasjátékok, a legénybúcsúra tervezett programokhoz készített kiegészítők, élmény gyűjtők.

Nem sorolok itt fel külön ötleteket, de nézz körül az AjándékKatalógusban a Vicces ajándékok között, illetve a Kütyük, bigyók kategóriában, és ne felejts el körülnézni ötletekért a kézzel készített ajándékok között, amelyeket kifejezetten Legénybúcsúkra ajánlunk.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.