Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékozás Legénybúcsúra

A legénybúcsú napján a házasulandó férfi szinte kötelezően kirúg kicsit a hámból, és együtt szórakozik a barátokkal. Ilyenkor az ajándékok sajátos, az alkalomhoz illő hangulatúak.
Tetszik? Oszd meg!

A legénybúcsú napjára a barátok, haverok ötletes, többnyire humoros ajándékokkal készülnek. Ezek a meglepetések leginkább azt sugallják, hogy a férfinak bekötik a fejét, oda az eddig vélt szabadsága, mert a házasságban már másféle kötelességek várják.

Természetesen ezek mindig írónikus közlendők, de ebben a légkörben megengedettek. Viccesen figyelmeztetik a leendő férjet arra, mi várhat rá. Fontos azonban, hogy ezek az ajándékok minden esetben maradjanak a jóizlés határain belül. Ne legyenek sértőek, ne legyenek túl obszcén, és véletlenül se pornográf jellegűek.

Maga a helyszín kiválasztása is része a legénybúcsú meglepetéseinek, főleg, ha erről tényleg nem tud előre a vőlegény. Éppen ezért, ha ezt szánjuk meglepetésnek, akkor igyekezzünk a helyszínt a vőlegény karakteréhez szabottan megválasztani, és a tervezett programokat is neki megfelelően összeállítani.

A legénybúcsúra készített, vagy vásárolt ajándékot is vihetünk. Ezek az ajándékok emlékeztethetik az ifjút a legény életére, az ott történt eseményekre, vagy a párkapcsolata alakulását is megcélozhatják akár egy fotóalbummal, amelyet vicces feliratok egészítenek ki. De lehetnek az alkohol körül mozgó témájúak is. Társasjátékok, a legénybúcsúra tervezett programokhoz készített kiegészítők, élmény gyűjtők.

Nem sorolok itt fel külön ötleteket, de nézz körül az AjándékKatalógusban a Vicces ajándékok között, illetve a Kütyük, bigyók kategóriában, és ne felejts el körülnézni ötletekért a kézzel készített ajándékok között, amelyeket kifejezetten Legénybúcsúkra ajánlunk.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.