Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékozás Apák napján

Az édesapák éppen annyira igénylik, hogy a gyermekük kifejezze a szeretetét, mint az édesanyák. Ne feledkezzünk meg erről Apák Napján sem.
Tetszik? Oszd meg!

Az édesapa mindig más szerepet tölt be a gyerekek életében, mint az anyukájuk. Az apa a biztonság, a védelem, a stabilitás. A szeretete más, mint az édesanyáké. Ő az életre készít fel, ezért sokszor talán követelőbb, elvárásokkal teltebb, de ez nem jelenti a kevesebb figyelmet. Azt jelenti, az ő dolga az, hogy megtanítsa a gyermekének, miként tud majd megállni a saját lábán, és biztonságot teremteni maga körül. Ez a szeretet talán kevésbé lágy, és meghitt, de éppen olyan erős.

Amikor eljön a nap, az Apák Napja, lehetőségünk van kiemelni ezt az ünnepet, és kitüntetni őt a fokozott figyelmünkkel, éreztetni apával, hogy igen, mi tudjuk, mi van a szívében, és a szeretetünk erős.

Az apák napi ajándékok lehetnek éppen úgy kézzel készítettek, mint az édesanyáknak készített meglepetések. Ilyenkor a kisebb gyerekek készíthetnek üdvözlő lapokat, feliratos fényképeket, amelyeken együtt vannak apával. Ezeket aztán az apa elviheti a munkahelyére, kiteheti az asztalára, és büszkén mutogathatja a munkatársainak.

Meglepheted apát egy közös focimeccs nézéssel, vagy készíthetsz neki egy nagy adagot a kedvenc ételéből. A lényeg, hogy tudd, mit szeret, és erre koncentrálj.

Az apák nem mindig tudják kimutatni az elismerésüket, vagy azt, hogy mennyire jól esett nekik az ajándék nap. De hidd el, a szívük mélyén majd túlcsordulnak az örömtől, ha megkapják azt a figyelmet az apák napján, amit az anyák az ő napjukon.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.