Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékozás Apák napján

Az édesapák éppen annyira igénylik, hogy a gyermekük kifejezze a szeretetét, mint az édesanyák. Ne feledkezzünk meg erről Apák Napján sem.
Tetszik? Oszd meg!

Az édesapa mindig más szerepet tölt be a gyerekek életében, mint az anyukájuk. Az apa a biztonság, a védelem, a stabilitás. A szeretete más, mint az édesanyáké. Ő az életre készít fel, ezért sokszor talán követelőbb, elvárásokkal teltebb, de ez nem jelenti a kevesebb figyelmet. Azt jelenti, az ő dolga az, hogy megtanítsa a gyermekének, miként tud majd megállni a saját lábán, és biztonságot teremteni maga körül. Ez a szeretet talán kevésbé lágy, és meghitt, de éppen olyan erős.

Amikor eljön a nap, az Apák Napja, lehetőségünk van kiemelni ezt az ünnepet, és kitüntetni őt a fokozott figyelmünkkel, éreztetni apával, hogy igen, mi tudjuk, mi van a szívében, és a szeretetünk erős.

Az apák napi ajándékok lehetnek éppen úgy kézzel készítettek, mint az édesanyáknak készített meglepetések. Ilyenkor a kisebb gyerekek készíthetnek üdvözlő lapokat, feliratos fényképeket, amelyeken együtt vannak apával. Ezeket aztán az apa elviheti a munkahelyére, kiteheti az asztalára, és büszkén mutogathatja a munkatársainak.

Meglepheted apát egy közös focimeccs nézéssel, vagy készíthetsz neki egy nagy adagot a kedvenc ételéből. A lényeg, hogy tudd, mit szeret, és erre koncentrálj.

Az apák nem mindig tudják kimutatni az elismerésüket, vagy azt, hogy mennyire jól esett nekik az ajándék nap. De hidd el, a szívük mélyén majd túlcsordulnak az örömtől, ha megkapják azt a figyelmet az apák napján, amit az anyák az ő napjukon.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.