Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándékozás Anyák napján

Ez a nap az édesanyáké. Ilyenkor a gyerekek, ha lehet, még jobban odafigyelnek az anyukájukra, és apró kedvességekkel lepik meg.
Tetszik? Oszd meg!

Ezen a napon éppen az a kedves az édesanyák szívének, hogy a gyerekek, legyenek kisebbek, nagyobbak, rájuk figyelnek, nekik kedveskednek, és ezen a napon még erősebben fejezik ki ragaszkodásukat.

Az ajándékozás természetes része az anyák napjának. De ez az ajándékozás nem szükségszerűen tárgyi, és kisebb gyerekek esetében főleg nem vásárolt. Hiszen az édesanyáknak készített meglepetés éppen a vele való foglalatosságtól válik még értékesebbé.

Az anyák napi meglepetés lehet akár tettekben kifejezett is. Nagyobbacska gyerekek akár meg is főzhetik apa segítségével az aznapi ebédet, vagy kitakaríthatnak, és egy csokor virággal díszíthetik anya éjjeliszekrényét, vagy készíthetnek neki egy frissítő fürdőt zenével, amikor hagyják, hogy az édesanya megpihenjen, és ne a napi feladatokkal foglalkozzon, mert aznap ezt megteszi helyette a gyerek, és az apukája.

A másik lehetőség az ajándékozásra az elkészített ezerféle apróság, amit az édesanya szívesen fogad. Lehetnek ezek kézzel készített ékszerek, vagy egy díszített fotókeret, esetleg asztaldísz, gyertyatartó, vagy bármi olyan, ami a kis kezek által létrehozott tárgy.

A nagyobb gyerekek, kamaszok közül már sokan nem szívesen készítenek ajándékokat maguk. Nekik ajánlom, hogy örvendeztessék meg édesanyjukat egy saját verssel, vagy kis novellával, ami róla, vagy a kettejük kapcsolatáról szól.

A felnőtt ember többnyire már vásárolja az ajándékokat. Ez sem rossz természetesen, de akkor se feledkezzünk el a virágról, és a kedves szavakat tartalmazó anyák napi képeslapról. A lényeg, hogy minden anyák napi ajándék mellett legyen egy személyes, tőlünk származó apróság. Mert ez az ünnep erről szól. Hogy szavakba, tettekbe öntsük a szeretetünket, a ragaszkodásunkat, a hálánkat az édesanyánk iránt.

Ünnepelj, és szeresd az anyukádat mindaddig, amíg megteheted!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.