Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék, virágok T-Zs

Gyönyörű virágok, kedves, vagy éppen egyáltalán nem kedves jelentések. Vigyázzunk, mit üzen a csokor, amelyet készíttetünk. Érdemes utána nézni.
Tetszik? Oszd meg!

Tatárvirág

Tatárvirág - Aki ezt a virágot ajándékozza, a teljes érdektelenséget üzeni vele. Éppen ezért, vigyázz vele, mert ha nem ismered a jelentését, nagy bajba kerülhetsz.

Tátika

Tátika - A csalás, megcsalás virága, üzenet a bájos hölgynek. Ám fontos, hogy aki üzen vele, hová tartozik valójában.

Tearózsa

Tearózsa -  A tearózsával azt üzenheti az ajándékozó, hogy mindig emlékezni fog a virágot kapóra.

Tubarózsa

Tubarózsa - Cifra palota, zöld az ablaka, Gyere ki te tubarózsa vár a viola. Mi minden rejtenek ezek a mindenki számára ismert sorok. Ki lehet ez a rejtélyes tubarózsa? Ő a veszélyes öröm, a világi hatalmak által megszólt, ám nagyon valóságos földi boldogság, a lelki és testi kéj virága. Viola pedig a tartós szépség, akire rátalálva bizony számtalan örömre tehetnek szert, persze, ha meg mernek mutatkozni, ha nem félnek megmutatni viszonyukat.

Tulipán

Tulipán - A nőiesség jelképe, szív formája miatt a lángoló érzelmeket, a szerelmet mutatja. Egy csokor vörös tulipánnal bárki kifejezheti szerelmét. Mindezek mellett a ragaszkodást, az elmélkedést és az imát is szimbolizálja. Ezért, ha tulipánt ajándékozunk, az mindig egy vallomással ér fel.

A fekete tulipán igen ritka, ezért ennek jelentése még erőteljesebben jelzi, hogy az ajándékozónak mindennél drágább a megajándékozott személy.

A tulipánnál érdemes megemlíteni, hogy népművészetünk legősibb virágmotívumai közé tartozik. A tulipán belsejében lévő szirom a női nemi szerv ábrázolása. Tulipán ábrázolással mindenhol találkozhatunk. Bútorokon, munkaeszközökön, fejfákon, edényeken. Jelentése mindenhol azonos. A tulipán különböző módosulatai a nőt kislány korától az élet minden pillanatában ábrázolni képes.

Vadrózsa

Vadrózsa - A költészet szerelmi szenvedélyének jelképe.Egy könyörgés. Ne taszíts el! Jelentése virágnyelven: „Aki csendes boldogságra termett, csak rejtőzködve élhet boldogan.” A vándorló népek virága is a vadrózsa, a szabad, korlátok közé nem fogható, lélekből fakadó, igaz szerelmet is jelzi.

Vasvirág

Vasvirág - Erős népi jelentése van. A még el nem kelt, de már eladó sorba ért lányok kertjébe ültetik a kardvirág mellé, amely pedig a legényeket jelképezi. Vagyis egyfajta menyecske virág. Azt üzenik vele, hogy lehet kopogtatni az ajtón, hiszen a ház lakói készen állnak a menyegzőre, ha van jelentkező a leányért.

Verbéna

Verbéna - A verbéna a bűvölet, az elbűvölés virága. Mágikus virág, minden valamire való varázsfőzetben – talán érdekes, varázslatos hangzású neve miatt is – szerepel, többek között a szerelmi bájitalokban is. Akit el akarunk bűvölni, annak verbénával üzenhetünk.

Veronika

Veronika - A veronika a hűség virága. Gyógynövényként is ismert. Erdők szélén él, így többnyire vadvirág csokorban kötve ajándékozhatjuk.

Viola

Viola - A tartós szépség, a kitartás, és ragaszkodás jelképe. Azt üzeni, Te mindig szép leszel számomra. Elvakult férfiaknak ajánljuk. A viola jelentését is erősen meghatározzák a színek. A sárga viola az elmúló szépséget jelképezi. Nem túl udvarias dolog sárga violát ajándékozni.

Zsálya

Zsálya
- Mária lelki gyógyító erejét jelképezte, mint az összes többi gyógynövény. Nem jellemző, hogy csokorban ajándékozzák, inkább kertben látható. Gyógyulást hoz.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.