Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék, virágok T-Zs

Gyönyörű virágok, kedves, vagy éppen egyáltalán nem kedves jelentések. Vigyázzunk, mit üzen a csokor, amelyet készíttetünk. Érdemes utána nézni.
Tetszik? Oszd meg!

Tatárvirág

Tatárvirág - Aki ezt a virágot ajándékozza, a teljes érdektelenséget üzeni vele. Éppen ezért, vigyázz vele, mert ha nem ismered a jelentését, nagy bajba kerülhetsz.

Tátika

Tátika - A csalás, megcsalás virága, üzenet a bájos hölgynek. Ám fontos, hogy aki üzen vele, hová tartozik valójában.

Tearózsa

Tearózsa -  A tearózsával azt üzenheti az ajándékozó, hogy mindig emlékezni fog a virágot kapóra.

Tubarózsa

Tubarózsa - Cifra palota, zöld az ablaka, Gyere ki te tubarózsa vár a viola. Mi minden rejtenek ezek a mindenki számára ismert sorok. Ki lehet ez a rejtélyes tubarózsa? Ő a veszélyes öröm, a világi hatalmak által megszólt, ám nagyon valóságos földi boldogság, a lelki és testi kéj virága. Viola pedig a tartós szépség, akire rátalálva bizony számtalan örömre tehetnek szert, persze, ha meg mernek mutatkozni, ha nem félnek megmutatni viszonyukat.

Tulipán

Tulipán - A nőiesség jelképe, szív formája miatt a lángoló érzelmeket, a szerelmet mutatja. Egy csokor vörös tulipánnal bárki kifejezheti szerelmét. Mindezek mellett a ragaszkodást, az elmélkedést és az imát is szimbolizálja. Ezért, ha tulipánt ajándékozunk, az mindig egy vallomással ér fel.

A fekete tulipán igen ritka, ezért ennek jelentése még erőteljesebben jelzi, hogy az ajándékozónak mindennél drágább a megajándékozott személy.

A tulipánnál érdemes megemlíteni, hogy népművészetünk legősibb virágmotívumai közé tartozik. A tulipán belsejében lévő szirom a női nemi szerv ábrázolása. Tulipán ábrázolással mindenhol találkozhatunk. Bútorokon, munkaeszközökön, fejfákon, edényeken. Jelentése mindenhol azonos. A tulipán különböző módosulatai a nőt kislány korától az élet minden pillanatában ábrázolni képes.

Vadrózsa

Vadrózsa - A költészet szerelmi szenvedélyének jelképe.Egy könyörgés. Ne taszíts el! Jelentése virágnyelven: „Aki csendes boldogságra termett, csak rejtőzködve élhet boldogan.” A vándorló népek virága is a vadrózsa, a szabad, korlátok közé nem fogható, lélekből fakadó, igaz szerelmet is jelzi.

Vasvirág

Vasvirág - Erős népi jelentése van. A még el nem kelt, de már eladó sorba ért lányok kertjébe ültetik a kardvirág mellé, amely pedig a legényeket jelképezi. Vagyis egyfajta menyecske virág. Azt üzenik vele, hogy lehet kopogtatni az ajtón, hiszen a ház lakói készen állnak a menyegzőre, ha van jelentkező a leányért.

Verbéna

Verbéna - A verbéna a bűvölet, az elbűvölés virága. Mágikus virág, minden valamire való varázsfőzetben – talán érdekes, varázslatos hangzású neve miatt is – szerepel, többek között a szerelmi bájitalokban is. Akit el akarunk bűvölni, annak verbénával üzenhetünk.

Veronika

Veronika - A veronika a hűség virága. Gyógynövényként is ismert. Erdők szélén él, így többnyire vadvirág csokorban kötve ajándékozhatjuk.

Viola

Viola - A tartós szépség, a kitartás, és ragaszkodás jelképe. Azt üzeni, Te mindig szép leszel számomra. Elvakult férfiaknak ajánljuk. A viola jelentését is erősen meghatározzák a színek. A sárga viola az elmúló szépséget jelképezi. Nem túl udvarias dolog sárga violát ajándékozni.

Zsálya

Zsálya
- Mária lelki gyógyító erejét jelképezte, mint az összes többi gyógynövény. Nem jellemző, hogy csokorban ajándékozzák, inkább kertben látható. Gyógyulást hoz.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.