Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék, virágok K-L

Figyelj arra, hogy adod át a virágot, mert ez is sokat elárultak két ember kapcsolatáról. Ha valaki fejjel lefelé adta át a virágot, akkor az ismert jelentésének ellenkezőjét üzeni.
Tetszik? Oszd meg!

kaktusz

Kaktusz - Kitartás, állhatatosság. Megküzdök a szerelmedért.

kála

Kála - Egyértelműen a szépséget jelenti. Éppen ezért gyakori alkotója a menyasszonyi csokornak. Ajándékozzuk bátran, ha azt akarjuk kifejezni, hogy a csokor tulajdonosának szépségéhez kétség nem fér.

kamélia

Kamélia, japán rózsa - Azt jelenti, csodállak, a tökéletességedhez kétség nem fér. A szeretetre, méltóság jelképe. Az ajándékozó azt üzeni vele, hogy szerencsés, amiért rátalált a csokor tulajdonosára. A színeknek itt is vannak árnyalt közlései. A azt idézi “Csodálatos vagy”. A rózsaszín a vágyódás színe, a vörös, “Láng vagy a szívemben”.

kamilla

Kamilla - Mint gyógynövénynek, nyugtató hatása van, így a jelentése is ezzel harmonizál.Az érzékek, és a szellem nyugalmát jelképezi. A kamilla nyugtatja, megbékíti a megcsalt szívet, éppen úgy, ahogy a testi gyulladásokat is csillapítja. Barátok adhatják a megcsalt barátnak. Semmiképpen ne tegyük esküvői csokorba.

kankalin

Kankalin - A kankalinnal azt üzenhetjük, hogy “Nem tudok nélküled élni”. Ennek a virágnak is többszörös vallási tartalma van. Általános jelentése ezen a téren „Mennyországom kulcsa angyali tisztaságú szívedben rejlik.” Ez a magyarázata, miért ajándékozunk szeretteinknek sok sok kankalint.

kardvirág

Kardvirág - Nemesség, erő, pompa jellemzi a kardvirágot. Legényvirágnak, vagy fiút hozónak is nevezik. A kardvirág felépítése miatt a férfiasság virága. Ha esküvői csokorba tesszük azzal a fiú születését segítjük, a házasságban pedig a férfi teljesítményét javítjuk. Ha a családban fiú születik, akkor is ezt a virágot illik vinni.

kökörcsin

Kökörcsin - A kökörcsin azt a kérdést sugallja “Őszinte vagy hozzám?” Ez a virág a betegség virága. Azt tartják, hogy kicsi, kék kelyhei, és sötét élőhelye vonzza magához az ártó, negatív energiákat, éppen ezért kórházak kertjébe illik, mivel ott átveszi, magába szívja a rosszat.

körömvirág

Körömvirág - A körömvirág üzenete egyszerű. “Úgy érzem nem szeretsz”.

kőtörőfű

Kőtörőfő - A kövek réseiből előbukkanó kis virág Krisztus feltámadásának szimbóluma lett, aki feltámadván a lezárt kősírból távozott. Éppen ezért, a temetők virága lett a kőtörőfű, a sírokra ültetik, hogy a feltámadásra emlékeztessen. Nem kötik csokorba, de bármelyik kertben, sziklakertben gyönyörűen mutat.

krizantém

Krizantém - Az ősz, a kitartás, a hosszú élet, az előkelőség és erényesség szimbólumának tartják. A keleti kultúrákban királyi virágként tisztelik. Nálunk, miután Halottak napja környékén nyílik, a temetők virága lett. A fehér az igazság szimbóluma, a sárga a mellőzött szerelemé, míg a vörös a sírig tartó, hűséges szerelmet fejezi ki.

krókusz

Krókusz - A krókusz a friss élet, a vidámság, a fiatalság, jókedv, derű szimbóluma. Ne adjuk vágott virágként. Engedjük élni. Cserépben gyönyörű.

labdarózsa

Labdarózsa - Bosszúságot hoz ez a szép, és buja virág. Persze a szerelem a bosszúság forrása. Azt üzeni  „Bármilyen érzéketlen vagy most, egyszer elér a szerelem.” Ritkán ajándékozzák. Nem csoda.

liliom

Liliom - A tisztaság és az ártatlanság, a termékenység és a mulandóság, a remény, az egység, és a lelki szeretet szimbóluma. Színei mást és mást jelentenek. Nézzünk néhányat. A fehér liliom a szüzesség, tisztaság, méltóság, fenség, a kék liliom a titok, titkos hódoló, a narancs liliom a gyűlölet, a sárga liliom a hamis érzelmek virága.

leander

Leander -  Az óvatosság virága. Nem adjuk csokorban. A bokron csodálva kellő távolságból a legszebb.

len

Len -  Az otthon szimbóluma. Csokorba kötve lakásköszöntőre kiválóan alkalmas.

lonc

Lonc - A lonc azt üzeni a tulajdonosának, hogy “Boldogság minden perc, amit veled tölthetek”. Csodálatos üzenet ez. Ajándékozzuk bátran minden szerettünknek.

lótuszvirág

Lótusz - Az örökké megújuló szépség és felejtés virága a lótusz. A keleti kultúráknak köszönhetően a lelki élet ébredésének jelképe. Az egyik legerősebb spirituális tartalommal bíró növény. Ezenkívül a női termékenységet, a női ölet, az eredetét, az örök életet szimbolizálja.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.