Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék, virágok H-J

A virágok üzenete más országokban, földrészeken eltérő lehet, ezért, ha üzenni akarsz velük, akkor mindenképpen nézz utána, hogy ezt hol teszed.
Tetszik? Oszd meg!

hajnalka

Hajnalka - A hajnalka hosszú, futónövény, így nem véletlen, hogy a jelentése is esszerint formálódott. Az ölelés virága, és arra utal, hogy úgy öleljen körbe a szerelmem, ahogy az ágakat, kerítéseket futja be, öleli a növény maga.

hanga

Hanga - A fehér, és a kék hanga jelentése más. A fehér a védekezés virága, a kívánságok valóra váltója, egy talizmán, míg a kék hanga a csodálat, és egyben a magány jelképe.

harangvirág

Harangvirág - Az örökké tartó imádat, a másikért való önfeláldozás, az alázatosság, a szelídség virága. A keresztény világban jelen van ez a virág, mert kehely alakja miatt a termékenység szimbóluma is, így a Szent Szűzhöz, és Jézushoz is kötődik a jelentése. Ám, mert tavaszi virág, és benne rejlik az új élet, így a menyasszonyi csokrokban, az ünnepi hajkoronában is jól mutat.

hibiszkusz

Hibiszkusz - A kifinomult szépség, és a nőiesség, egyben a szépség jelképe. Kiválóan alkalmas ajándékba, akár csokorban is. Ha hibiszkusszal ajándékoznak meg, akkor elismerik a nőiességet, a természetes szépséget, míg ha mi magunk választjuk a saját csokrunkba, akkor az a női kisugárzásunkat, a női lelkünket.

hortenzia

Hortenzia - Furcsa kettősséget szimbolizál ez a virág. Egyrészt köszönet a megértésért, a figyelemért, másrészt egy rideg, szívtelen vallomás. Mindenképpen a nem jó értelemben vett gondtalanság virága.

hóvirág

Hóvirág - A hóvirág az év első virágaként a remény és a megújulás, az eljövendő változások virága. Az fiatal szerelmes fiú ajándékozza ezt szűzies, és tiszta kedvesének.

ibolya

Ibolya - A szerénység, és a hűség jelképe. A fehér ibolya a boldogságot és a megújulást jelenti. A tavasz egyik első kis növénye színében hordozza a boldog és friss ártatlanságot is. A kék ibolya a hála virága. Ártatlan kapcsolatokban kedves ajándék egy csokrot ibolya.

írisz

Írisz - A hűség, a reménység, a bölcsesség, és a bátorság elismerését jelképezi. Mindezek összefüggenek egymással. Ha íriszt adsz, azzal azt sugallod, hogy a barátság sokat jelent számodra. De vigyázzunk, mert női nemi szervre hasonlító formája miatt szexuális tartalmú üzenet értéke is van.

izsóp

Izsóp - A zsidók a megtisztulási szertartásánál játszott szerepe miatt az izsópban a megváltás szimbólumát látták. Nem csoda hát, hogy a palesztinoknál ez pont fordítva van. Nem szent növény, hanem egy ízletes reggeli kiegészítője. Mindemellett nagyra értékelt gyógynövény is.

jácint

Jácint - Minden jácint színnek külön jelentése van. A fehérrel azt az üzenjük “Imádkozom érted!”.  A kékkel  az állhatatosságot, a tartós bizonyosságot fejezzük ki. A lila jácinttal bocsánatot kérünk, a sárga jácint az irigység jelképe, míg a piros a féltékenység üzenete.

jázmin

Jázmin -
A jázminnal elismerést, kedvességet, a másik elfogadását fejezed ki. A jázmin esetében a sárga sem a féltékenység, irigység, hanem az erő, az elfogadás szimbóluma. 
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.