Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék, virágok H-J

A virágok üzenete más országokban, földrészeken eltérő lehet, ezért, ha üzenni akarsz velük, akkor mindenképpen nézz utána, hogy ezt hol teszed.
Tetszik? Oszd meg!

hajnalka

Hajnalka - A hajnalka hosszú, futónövény, így nem véletlen, hogy a jelentése is esszerint formálódott. Az ölelés virága, és arra utal, hogy úgy öleljen körbe a szerelmem, ahogy az ágakat, kerítéseket futja be, öleli a növény maga.

hanga

Hanga - A fehér, és a kék hanga jelentése más. A fehér a védekezés virága, a kívánságok valóra váltója, egy talizmán, míg a kék hanga a csodálat, és egyben a magány jelképe.

harangvirág

Harangvirág - Az örökké tartó imádat, a másikért való önfeláldozás, az alázatosság, a szelídség virága. A keresztény világban jelen van ez a virág, mert kehely alakja miatt a termékenység szimbóluma is, így a Szent Szűzhöz, és Jézushoz is kötődik a jelentése. Ám, mert tavaszi virág, és benne rejlik az új élet, így a menyasszonyi csokrokban, az ünnepi hajkoronában is jól mutat.

hibiszkusz

Hibiszkusz - A kifinomult szépség, és a nőiesség, egyben a szépség jelképe. Kiválóan alkalmas ajándékba, akár csokorban is. Ha hibiszkusszal ajándékoznak meg, akkor elismerik a nőiességet, a természetes szépséget, míg ha mi magunk választjuk a saját csokrunkba, akkor az a női kisugárzásunkat, a női lelkünket.

hortenzia

Hortenzia - Furcsa kettősséget szimbolizál ez a virág. Egyrészt köszönet a megértésért, a figyelemért, másrészt egy rideg, szívtelen vallomás. Mindenképpen a nem jó értelemben vett gondtalanság virága.

hóvirág

Hóvirág - A hóvirág az év első virágaként a remény és a megújulás, az eljövendő változások virága. Az fiatal szerelmes fiú ajándékozza ezt szűzies, és tiszta kedvesének.

ibolya

Ibolya - A szerénység, és a hűség jelképe. A fehér ibolya a boldogságot és a megújulást jelenti. A tavasz egyik első kis növénye színében hordozza a boldog és friss ártatlanságot is. A kék ibolya a hála virága. Ártatlan kapcsolatokban kedves ajándék egy csokrot ibolya.

írisz

Írisz - A hűség, a reménység, a bölcsesség, és a bátorság elismerését jelképezi. Mindezek összefüggenek egymással. Ha íriszt adsz, azzal azt sugallod, hogy a barátság sokat jelent számodra. De vigyázzunk, mert női nemi szervre hasonlító formája miatt szexuális tartalmú üzenet értéke is van.

izsóp

Izsóp - A zsidók a megtisztulási szertartásánál játszott szerepe miatt az izsópban a megváltás szimbólumát látták. Nem csoda hát, hogy a palesztinoknál ez pont fordítva van. Nem szent növény, hanem egy ízletes reggeli kiegészítője. Mindemellett nagyra értékelt gyógynövény is.

jácint

Jácint - Minden jácint színnek külön jelentése van. A fehérrel azt az üzenjük “Imádkozom érted!”.  A kékkel  az állhatatosságot, a tartós bizonyosságot fejezzük ki. A lila jácinttal bocsánatot kérünk, a sárga jácint az irigység jelképe, míg a piros a féltékenység üzenete.

jázmin

Jázmin -
A jázminnal elismerést, kedvességet, a másik elfogadását fejezed ki. A jázmin esetében a sárga sem a féltékenység, irigység, hanem az erő, az elfogadás szimbóluma. 
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.