Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék, virágok C-Gy

Minden virág jelentéssel bír. Minden virág mást mond el. Minden virág mesél nekünk arról a személyről aki adja, és üzen annak a személynek aki kapja.
Tetszik? Oszd meg!

ciklámen

Ciklámen - A búcsú virága a ciklámen. Azt mondja el, hogy örvendj a jelennek, és emlékezz a múltra, de engedd el. A temetőbe gyakran ültetik ezeket a növényeket.

citromvirág

Citromvirág - A citromvirág azt üzeni, hogy az ajándékozó hűséges a szerelemben, bízhatsz benne.

csuporka

Csuporka (gloxínia) - Ha csuporkával lep meg valaki, akkor azt mondja el neked, hogy első látásra beléd szeretett.

csalán

Csalán - Mint oly sok más növénnyel, a csalánvirággal is küldhetsz üzenetet, de nem szépet. Az jelenti, tartsd magad távol tőlem, mert hidegen hagy, mi van veled, nem érdekelsz. A jelentése miatt egyértelmű, hogy óvatosan kell bánni ezzel a növénnyel.

cseresznyevirág

Cseresznyevirág - A tavasz, a szűziesség szimbóluma a cseresznyevirág nálunk, és a keleti kultúrákban is. Az első szerelem alkalmával ajándékozzák ezt a könnyű, lágy virágot. Ha virágzik a cseresznye, akkor már ünnepelhetjük a tavaszt, és a keleti országokban valóban a cseresznyevirágzás a tavaszköszöntő ünnepe.

dália

Dália - Elegancia; magasztosság. A változékonyság jelképe. Csokorban dáliát kapni a változékony érzelmeket jelöli. Esküvői csokorba nem szerencsés választás, mert azt mutatja, hogy a csokrot hordó menyasszony vélekedése megváltozhat. Sírcsokorra – az élet változó, mulandó voltát, megújulását jelezve – alkalmas virág

fagyöngy

Fagyöngy - A fagyöngyöt mindenki ismeri a karácsonyi időszakból. A fagyöngy alatt illik csókot adni. Ez nem mindig egyszerű. Így hát a jelentése, felülkerekedni a nehézségeken.

fenyő

Fenyő -  A remény, a szánalom jelképe a fenyő. Ez részben nem túl kellemes, mégis, reménykedni mindig érdemes, csak a szerelemben nem, mert arra ne várj. Ha nincs meg, nem is lesz.

frézia

Frézia - A megbízhatóság jelképe. Ez a virág kitartó, és egészséges. Az illata csodás, a növény maga tele van a természet energiájával. Nem is lehet más az üzenete, mint az, hogy “Bennem bízhatsz, rám számíthatsz!”

gardénia

Gardénia - A gardénia a titkos szerelem üzenetét rejti. Ha ezt a virágot ajándékozzák neked, akkor lehet töprengeni, mert a titok mellett azt is üzeni, hogy aranyos, kedves embernek tartanak. A gardénia az öröm virága is.

gólyahír

Gólyahír - A gólyahír nem üzen szépséget. Jelentése kegyetlenség, szomorúság, és féltékenység. Ne ajándékozz gólyahírt, ha nem akarsz sértődést, szomorúságot okozni.

gyékény

Gyékény, nádbuzogány -  A gyékény a béke, a jólét üzenetét hozza, és milyen érdekes, hogy ínséges időkben táplálékforrásként  szolgált. Ételeket készítettek belőle, átvészelték vele a szegényes időket.

gyermekláncfű

Gyermekláncfű, pitypang - Ajándékozz gyermekláncfüvet, ha a hűségedről szeretnéd biztosítani a párodat, vagy éppen a barátodat. Ez a virág boldogságot hoz.

gyöngyvirág

Gyöngyvirág -
Mint a tavaszi virágok többsége, a gyöngyvirág is jótékony üzenetet hordoz. Megbecsülést, tisztességes szándékot jelképez. Nagyon sok magyar népi műben szerepel, és a menyasszonyi csokrokat is szívesen díszítik vele. 
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.