Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék, virágok C-Gy

Minden virág jelentéssel bír. Minden virág mást mond el. Minden virág mesél nekünk arról a személyről aki adja, és üzen annak a személynek aki kapja.
Tetszik? Oszd meg!

ciklámen

Ciklámen - A búcsú virága a ciklámen. Azt mondja el, hogy örvendj a jelennek, és emlékezz a múltra, de engedd el. A temetőbe gyakran ültetik ezeket a növényeket.

citromvirág

Citromvirág - A citromvirág azt üzeni, hogy az ajándékozó hűséges a szerelemben, bízhatsz benne.

csuporka

Csuporka (gloxínia) - Ha csuporkával lep meg valaki, akkor azt mondja el neked, hogy első látásra beléd szeretett.

csalán

Csalán - Mint oly sok más növénnyel, a csalánvirággal is küldhetsz üzenetet, de nem szépet. Az jelenti, tartsd magad távol tőlem, mert hidegen hagy, mi van veled, nem érdekelsz. A jelentése miatt egyértelmű, hogy óvatosan kell bánni ezzel a növénnyel.

cseresznyevirág

Cseresznyevirág - A tavasz, a szűziesség szimbóluma a cseresznyevirág nálunk, és a keleti kultúrákban is. Az első szerelem alkalmával ajándékozzák ezt a könnyű, lágy virágot. Ha virágzik a cseresznye, akkor már ünnepelhetjük a tavaszt, és a keleti országokban valóban a cseresznyevirágzás a tavaszköszöntő ünnepe.

dália

Dália - Elegancia; magasztosság. A változékonyság jelképe. Csokorban dáliát kapni a változékony érzelmeket jelöli. Esküvői csokorba nem szerencsés választás, mert azt mutatja, hogy a csokrot hordó menyasszony vélekedése megváltozhat. Sírcsokorra – az élet változó, mulandó voltát, megújulását jelezve – alkalmas virág

fagyöngy

Fagyöngy - A fagyöngyöt mindenki ismeri a karácsonyi időszakból. A fagyöngy alatt illik csókot adni. Ez nem mindig egyszerű. Így hát a jelentése, felülkerekedni a nehézségeken.

fenyő

Fenyő -  A remény, a szánalom jelképe a fenyő. Ez részben nem túl kellemes, mégis, reménykedni mindig érdemes, csak a szerelemben nem, mert arra ne várj. Ha nincs meg, nem is lesz.

frézia

Frézia - A megbízhatóság jelképe. Ez a virág kitartó, és egészséges. Az illata csodás, a növény maga tele van a természet energiájával. Nem is lehet más az üzenete, mint az, hogy “Bennem bízhatsz, rám számíthatsz!”

gardénia

Gardénia - A gardénia a titkos szerelem üzenetét rejti. Ha ezt a virágot ajándékozzák neked, akkor lehet töprengeni, mert a titok mellett azt is üzeni, hogy aranyos, kedves embernek tartanak. A gardénia az öröm virága is.

gólyahír

Gólyahír - A gólyahír nem üzen szépséget. Jelentése kegyetlenség, szomorúság, és féltékenység. Ne ajándékozz gólyahírt, ha nem akarsz sértődést, szomorúságot okozni.

gyékény

Gyékény, nádbuzogány -  A gyékény a béke, a jólét üzenetét hozza, és milyen érdekes, hogy ínséges időkben táplálékforrásként  szolgált. Ételeket készítettek belőle, átvészelték vele a szegényes időket.

gyermekláncfű

Gyermekláncfű, pitypang - Ajándékozz gyermekláncfüvet, ha a hűségedről szeretnéd biztosítani a párodat, vagy éppen a barátodat. Ez a virág boldogságot hoz.

gyöngyvirág

Gyöngyvirág -
Mint a tavaszi virágok többsége, a gyöngyvirág is jótékony üzenetet hordoz. Megbecsülést, tisztességes szándékot jelképez. Nagyon sok magyar népi műben szerepel, és a menyasszonyi csokrokat is szívesen díszítik vele. 
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.