Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék: O-R

Ajándékozz egy szál virágot, virágcsokrot, vagy cserepes virágot. A virág üdesége, frissessége minden ünnepelt lelkét megörvendezteti. Ám nem mindegy, mit üzen a csokrod.
Tetszik? Oszd meg!

orchidea

Orchidea - A orchidea műveltség, és a kifinomultság szimbóluma. Annak ajándékozzunk orchideát, akinek nagyra becsüljük a tudását, műveltségét, kifinomult ízlésvilágát. Az orchidea telt, büszke virága az érett nő elismerését is jelenti néhány kultúrában.

orgona

Orgona - Az orgona lehengerlő illatával, hatalmas virágával az elsöprő erő és a szeretet jelképe. Virágzási ideje miatt az anyák napja és a ballagások jellemző növénye. Aki az orgonát a lakásába viszi, az a tavasz édes illatát csempészi be az életébe. A ballagók számára az ezernyi apró virág a lehetőségek számáról beszél, amely egy tőről, belőle fakad. Anyák napján a szeretet ezer féle megnyilvánulását, az anya, és gyermeke közt levő szoros, sokrétű kapcsolatot szimbólizálja az egy erős szálról fakadó sok sok kis virág.

őszirózsa

Őszirózsa - A végtelen szerelem, az idős kori szerelem szimbóluma. A rózsa a szerelmet az ősz pedig az életkort jelképezi. A fehér szirmú őszirózsa a halottak, s az emlékezés virága. Idősebb asszonynak ezzel fejezhetjük ki szerelmünket.

páfrány

Páfrány - A páfrány a varázslat, elragadtatás, elbűvölés, bűbáj jelképe, és ez maga az önbizalom. A jó értelemben vett ragaszkodás is jellemző rá. A rejtelmes, titokzatos erők növénye, ősi eredetű, így a növényt körülölelő légkör rengeteg misztikumot rejt. Páfrányt ajándékozni az álmodozó embereknek szokás.

pálmalevél

Pálmalevél -  Egyértelműen a győzelem és a siker szimbóluma. Már a római hadvezérek is pálmaág alatt vonultak át a győztes csaták után. Míg a pálma levele a győzelem jelképe, addig a magvai, és a termése a  győzelem csirája.

petúnia

Petúnia - A petúnia a harag, és a zárkózottság szimbóluma. Elmondja, hogy megnyugtat, ha te, akit ismerek, vagy itt velem, de emellett azt is kifejezi, hogy ne gyere többet, tartsd távol tőlem magad.

pipacs

Pipacs - A pipacs az érzékenység jelképe. Általában vidám mezei csokorban kapjuk. Nem feltétlen a szerelem jele, de szerelmünknek is adhatjuk, ha boldogságunkat, felszabadultságunkat akarjuk kimutatni felé.

pitypang

Pitypang - gyermekláncfő: Mária és Krisztus szimbólumát is jelenti a pitypang. A virágból kialakuló pitypang szélfútta magvai a krisztusi tanítás terjedését, és azt szimbolizálják, hogy az elvetett magok bárhol csírába szöknek. Bár a mag szabadon száll a szélben, mégis vonzza a föld. A pitypang az itt és most létezését, az időtlenséget és a létezés elfogadását idézi.  

pünkösdi rózsa

Pünkösdi rózsa - A szégyenlősség, a félénkség jelképe a pünkösdi rózsa. Házasságkötés idején azt üzeni: Sok boldogságot!

rozmaring

Rozmaring - A magyar népszokások között a lányok tisztaságának jelképeként szerepel, mint szerelemvirág. Több kultúrában a nőiség szimbóluma, míg az ókori görögök és rómaiak azt tartották, hogy a rozmaring az emlékezés és hűség növénye. A rozmaring szerelem kötésre is alkalmas, hiszen ha egy fiatalember egy fiatal leányt kinyílt virágú rozmaringgal érint, azok szerelme beteljesedik. A néphiedelem szerint, ha valaki rozmaringot rak a párnája alá, megszabadul a rossz álmoktól.

rózsa

Rózsa - A rózsa a szerelem, a szeretet virága. Egy szál rózsát ajándékozni a megvalósult szerelem, szeretet jelképe, míg rózsát csokorban adni a vágyott szerelemé, szereteté. Száz szál rózsát ajándékozni pedig az mindent felperzselő, olthatatlan vágyódás jelkép. Minden színnek külön jelentéstartalma van:

Fehér rózsa - sok mindent mondhatunk vele. Jelentheti a nagyrabecsülést, az alázatosságot, az ártatlanságot, tisztaságot, a diszkréciót, titoktartást és a csendet is.

Rózsaszín rózsa - Tökéletes boldogság; megbocsátás, a kecsességet jelképezi

Sárga rózsa - A féltékenység, a szerelem csökkenését jelzi, lanyha érzelmeket, de barátoknak bátran ajándékozhatjuk.

Vörös rózsa - A birtokló szerelem, a szenvedély virága.

Sötét karmazsin rózsa - A gyász virága
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
Az okostelefonok olyan személyes tárgyakká váltak, amelyek szerves részei az életünknek. Hát még azok számára, akik külö...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.