Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

A virág, mint ajándék: O-R

Ajándékozz egy szál virágot, virágcsokrot, vagy cserepes virágot. A virág üdesége, frissessége minden ünnepelt lelkét megörvendezteti. Ám nem mindegy, mit üzen a csokrod.
Tetszik? Oszd meg!

orchidea

Orchidea - A orchidea műveltség, és a kifinomultság szimbóluma. Annak ajándékozzunk orchideát, akinek nagyra becsüljük a tudását, műveltségét, kifinomult ízlésvilágát. Az orchidea telt, büszke virága az érett nő elismerését is jelenti néhány kultúrában.

orgona

Orgona - Az orgona lehengerlő illatával, hatalmas virágával az elsöprő erő és a szeretet jelképe. Virágzási ideje miatt az anyák napja és a ballagások jellemző növénye. Aki az orgonát a lakásába viszi, az a tavasz édes illatát csempészi be az életébe. A ballagók számára az ezernyi apró virág a lehetőségek számáról beszél, amely egy tőről, belőle fakad. Anyák napján a szeretet ezer féle megnyilvánulását, az anya, és gyermeke közt levő szoros, sokrétű kapcsolatot szimbólizálja az egy erős szálról fakadó sok sok kis virág.

őszirózsa

Őszirózsa - A végtelen szerelem, az idős kori szerelem szimbóluma. A rózsa a szerelmet az ősz pedig az életkort jelképezi. A fehér szirmú őszirózsa a halottak, s az emlékezés virága. Idősebb asszonynak ezzel fejezhetjük ki szerelmünket.

páfrány

Páfrány - A páfrány a varázslat, elragadtatás, elbűvölés, bűbáj jelképe, és ez maga az önbizalom. A jó értelemben vett ragaszkodás is jellemző rá. A rejtelmes, titokzatos erők növénye, ősi eredetű, így a növényt körülölelő légkör rengeteg misztikumot rejt. Páfrányt ajándékozni az álmodozó embereknek szokás.

pálmalevél

Pálmalevél -  Egyértelműen a győzelem és a siker szimbóluma. Már a római hadvezérek is pálmaág alatt vonultak át a győztes csaták után. Míg a pálma levele a győzelem jelképe, addig a magvai, és a termése a  győzelem csirája.

petúnia

Petúnia - A petúnia a harag, és a zárkózottság szimbóluma. Elmondja, hogy megnyugtat, ha te, akit ismerek, vagy itt velem, de emellett azt is kifejezi, hogy ne gyere többet, tartsd távol tőlem magad.

pipacs

Pipacs - A pipacs az érzékenység jelképe. Általában vidám mezei csokorban kapjuk. Nem feltétlen a szerelem jele, de szerelmünknek is adhatjuk, ha boldogságunkat, felszabadultságunkat akarjuk kimutatni felé.

pitypang

Pitypang - gyermekláncfő: Mária és Krisztus szimbólumát is jelenti a pitypang. A virágból kialakuló pitypang szélfútta magvai a krisztusi tanítás terjedését, és azt szimbolizálják, hogy az elvetett magok bárhol csírába szöknek. Bár a mag szabadon száll a szélben, mégis vonzza a föld. A pitypang az itt és most létezését, az időtlenséget és a létezés elfogadását idézi.  

pünkösdi rózsa

Pünkösdi rózsa - A szégyenlősség, a félénkség jelképe a pünkösdi rózsa. Házasságkötés idején azt üzeni: Sok boldogságot!

rozmaring

Rozmaring - A magyar népszokások között a lányok tisztaságának jelképeként szerepel, mint szerelemvirág. Több kultúrában a nőiség szimbóluma, míg az ókori görögök és rómaiak azt tartották, hogy a rozmaring az emlékezés és hűség növénye. A rozmaring szerelem kötésre is alkalmas, hiszen ha egy fiatalember egy fiatal leányt kinyílt virágú rozmaringgal érint, azok szerelme beteljesedik. A néphiedelem szerint, ha valaki rozmaringot rak a párnája alá, megszabadul a rossz álmoktól.

rózsa

Rózsa - A rózsa a szerelem, a szeretet virága. Egy szál rózsát ajándékozni a megvalósult szerelem, szeretet jelképe, míg rózsát csokorban adni a vágyott szerelemé, szereteté. Száz szál rózsát ajándékozni pedig az mindent felperzselő, olthatatlan vágyódás jelkép. Minden színnek külön jelentéstartalma van:

Fehér rózsa - sok mindent mondhatunk vele. Jelentheti a nagyrabecsülést, az alázatosságot, az ártatlanságot, tisztaságot, a diszkréciót, titoktartást és a csendet is.

Rózsaszín rózsa - Tökéletes boldogság; megbocsátás, a kecsességet jelképezi

Sárga rózsa - A féltékenység, a szerelem csökkenését jelzi, lanyha érzelmeket, de barátoknak bátran ajándékozhatjuk.

Vörös rózsa - A birtokló szerelem, a szenvedély virága.

Sötét karmazsin rózsa - A gyász virága
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékozásról

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ezek a tárgyak szükségesek, és elengedhetetlenek egy irodai munka folyamatában, mégis örömet okozhatnak a dolgozóknak, v...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...
Egy jó kávé, néhány perc pihenés, egy forró tea egy bensőséges baráti beszélgetés kísérője. Ajándékozz meghitt, kedves p...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándékozásról

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A gyerekek nem csak június első napján érdemlik meg az ünneplést. Mégis, ez a nap kifejezetten értük, a Föld minden gyermekéért van.
A Húsvét első, és legfontosabb ajándéka a tojás minden formában. Festve, hímezve, önmagában, vagy csomagolva, csokiból, cukorból.
Valentin nap, vagy Bálint nap a szerelmesek napja. Ezen a napon meglepik egymást a szerelmesek, titkos üzeneteket küldenek…
A ballagás emlékére történő ajándékozás az általános iskola végével kezdődik el. Érinti a közvetlen családot, a közeli rokonokat, és a barátokat.
A karácsony a szeretet, és a kis Jézus születésének az ünnepe. Tartsuk ezt tiszteletben, és a figyelmességünkkel, ne a pénzzel lepjük meg a családunkat, barátainkat.
Mikulás napján megajándékoz mindenkit a piros ruhás, kedves, pozsgás arcú, nagy szakállú, és mindenekelőtt jóságos legenda.
Az adventi naptár a várakozást fokozza, az ünnepekre való készülődés hangulatát egyre intenzívebbé teszi.
Vendégségbe menni, és vendégeket fogadni a legtöbb ember természetes vágya, hiszen társas lények vagyunk.
Mindenki szeret alkotni, létrehozni valami szépet, és akár saját felhasználásra, akár ajándékként megmutatni azt a környezetének. A kézzel készített ajándékban benne van maga az alkotó.