Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék ötletek kisiskolásoknak 6-10 éves korig

A kisiskolás gyerekek, éppúgy, mint az ovisok még mindig elsősorban a mesét és a játékot szeretik – még ha más mesét is, mint az óvodás.
Tetszik? Oszd meg!

A kisiskolás ajándékának is mesélősnek és játékosnak kell lennie. Nem igazán érdeklik a tényszerű adatok még, ezért tartózkodjunk a nagyoknak szóló, komoly tudást igénylő játékoktól. De mindenről szívesen hallgatja a mesét, és miközben megfigyel, tanulja a világot maga körül. Játékként érdekelheti pl. a csírázás jelensége (mint „csoda”), de nem foglalkoztatják a csírázás feltételei. Számára most még nem a törvényszerűségek megállapítása a cél, hanem maga a tevékenység mint jó játék.

Rengeteget rajzolnak, alkotnak a kisiskolás gyerekek. Miután a kis kezük finommozgása is szépen kialakult már, a lányok szívesen játszanak kézműves készletekkel (ebből rengeteg féle van a legkülönbözőbb anyagokkal), a fiúk lego-kból alkotnak, barkácsolnak. Mind a fiúk, mind a lányok szívesen töltik az időt társasjátékokkal. Ez a kor igazán a társasozás időszaka.

Nézzünk néhány ajándék ötletet:

Színezhető táska

Színezhető táska

3D pónis kifestő

3D pónis kifestő


Lego city

Lego City

Lego társasjáték

Lego Társasjáték


Goki Egérfutam társasjáték

Goki Egérfutam Társasjáték

Monopoly

Monopoly


Nézd meg a többi kategóriánkat is, és keress nálunk ajándék ötleteket az egész családnak, és a barátoknak is.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékötletek karácsonyra

Ajándékötletek karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A 16-22 éves fiatalok szenvedélyesek, harcos hívei annak, ami iránt elkötelezik magukat. “Az enyém a világ” életérzés jellemzi őket. Ki akarják próbálni magukat.
A kamaszok a 12-16 évesek korú kis emberek. Már nem gyerekek, de nem is felnőttek. Határozott hobbijuk, kedvteléseik vannak. Ajándékot csak személyesen neki szólót kapjanak.
A kiskamaszok 10 - 12 éves fiúk lányok egyre többször merül el egy könyvben, vagy videojátékkal, számítógéppel, barátokkal töltik az idejüket.
A kisiskolás gyerekek, éppúgy, mint az ovisok még mindig elsősorban a mesét és a játékot szeretik – még ha más mesét is, mint az óvodás.
Az óvodás korú kisgyerekeknek mindenképpen játékok kerüljenek a fa alá. Számukra a ruha, a szükséges felszerelési tárgyak nem jelentenek ajándékot.
Amikor kisbabáknak, karonülőknek, togyogósoknak, bölcsis kicsiknek választunk ajándékot, azt a mama éppúgy kapja, mint a baba. Képes tippek, konkrét ötletek!
Közeleg a tél, egyre többet gondolunk a szeretet ünnepére, a Karácsonyra. Szinte látjuk, érezzük a színek, illatok, ízek sok sok kedves emlékét.