Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék ötletek kisgyerekeknek, óvodásoknak 3-6 éves korig

Az óvodás korú kisgyerekeknek mindenképpen játékok kerüljenek a fa alá. Számukra a ruha, a szükséges felszerelési tárgyak nem jelentenek ajándékot.
Tetszik? Oszd meg!

Az ovis gyermek nem is érti, miért hoz a Jézuska neki egy nadrágot, cipőt, amikor ő nem ezt kérte. Az óvodások legelemibb tevékenységi formája a játék. Számukra a legfontosabb lelki „eledel” a mese, ezt soha ne feledjük. Az óvodás nyitottsága, kíváncsisága végtelen. Éppen ezért, ennek a korosztálynak nem nehéz olyan ajándékot választani, ami érdekli őket. A szerepjátékok nagyon sikeresek ebben a korban. De ügyeljünk arra, hogy mit közvetít nekik a játék, mert minden magukba szívnak, mint egy kis szivacs. Bátran ajándékozzunk a kislányoknak babákat, kiskonyhát, orvosos játékokat, állatfarmot, stb. A kisfiúk szerelni kezdenek, fúrnak, faragnak, építkeznek, autóznak, motoroznak, traktorral, rendőr autóval, tűzoltó felszereléssel játszanak. Nagyon hasznos irányadó lehet az éppen aktuális mesehőssel fémjelzett játékok sora.

Nézzünk néhány ajándék ötletet:

Öltöztetős babák

Öltöztetős babák

Babakonyha

Babakonyha

Szerelődoboz

Szerelődoboz
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékötletek karácsonyra

Ajándékötletek karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A 16-22 éves fiatalok szenvedélyesek, harcos hívei annak, ami iránt elkötelezik magukat. “Az enyém a világ” életérzés jellemzi őket. Ki akarják próbálni magukat.
A kamaszok a 12-16 évesek korú kis emberek. Már nem gyerekek, de nem is felnőttek. Határozott hobbijuk, kedvteléseik vannak. Ajándékot csak személyesen neki szólót kapjanak.
A kiskamaszok 10 - 12 éves fiúk lányok egyre többször merül el egy könyvben, vagy videojátékkal, számítógéppel, barátokkal töltik az idejüket.
A kisiskolás gyerekek, éppúgy, mint az ovisok még mindig elsősorban a mesét és a játékot szeretik – még ha más mesét is, mint az óvodás.
Az óvodás korú kisgyerekeknek mindenképpen játékok kerüljenek a fa alá. Számukra a ruha, a szükséges felszerelési tárgyak nem jelentenek ajándékot.
Amikor kisbabáknak, karonülőknek, togyogósoknak, bölcsis kicsiknek választunk ajándékot, azt a mama éppúgy kapja, mint a baba. Képes tippek, konkrét ötletek!
Közeleg a tél, egyre többet gondolunk a szeretet ünnepére, a Karácsonyra. Szinte látjuk, érezzük a színek, illatok, ízek sok sok kedves emlékét.