Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ajándék ötletek fiatalok 16-22 éves korig

A 16-22 éves fiatalok szenvedélyesek, harcos hívei annak, ami iránt elkötelezik magukat. “Az enyém a világ” életérzés jellemzi őket. Ki akarják próbálni magukat.
Tetszik? Oszd meg!

Ők abban a korban vannak, amikor még az elveiket végletesen követik és követelik. Vagy konformizmusra (a társadalom sikerstratégiáihoz való idomulásra) kényszerülnek, vagy megkérdőjelezik a felnőttek világának rendjét, és keményen vitatkoznak.

A fiatalok többnyire ebben a korban tapasztalják meg az első munkahelyet, az első különélést a szölőktől. Ez mind a “felnőttek világa”, ami sokszor ijesztőnek, és unalmasnak tűnik.

Ha igazán jó ajándékot akarunk adni, igazán meg akarjuk lepni ezt a korosztályt, akkor adjunk neki élményeket, amik kirángatják a hétköznapokból, és különlegesnek érezhetik magukat tőle, vagy a lányokat lepjük meg egy különleges ruhadarabbal, ékszerrel. Adjunk egy bárhová beváltható vonat, vagy repülőjegyet, stb:

Lássunk néhány ötletet:

Al Capone egy napja - Próbáld ki magad

Al Capone egy napja Próbáld ki magad!

Vezess te is repülőt - Légy az egek ura!

Vezess repülőt

Alkalmi ruha

Gyönyörű alkalmi ruha

Ékszer szett

Különleges ékszer szett

Ha valamilyen sport, hobbi, vagy rajongói ajándékot szeretnél venni, a megfelelő kategóriákban találsz hozzá ötleteket.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándékötletek karácsonyra

Ajándékötletek karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A 16-22 éves fiatalok szenvedélyesek, harcos hívei annak, ami iránt elkötelezik magukat. “Az enyém a világ” életérzés jellemzi őket. Ki akarják próbálni magukat.
A kamaszok a 12-16 évesek korú kis emberek. Már nem gyerekek, de nem is felnőttek. Határozott hobbijuk, kedvteléseik vannak. Ajándékot csak személyesen neki szólót kapjanak.
A kiskamaszok 10 - 12 éves fiúk lányok egyre többször merül el egy könyvben, vagy videojátékkal, számítógéppel, barátokkal töltik az idejüket.
A kisiskolás gyerekek, éppúgy, mint az ovisok még mindig elsősorban a mesét és a játékot szeretik – még ha más mesét is, mint az óvodás.
Az óvodás korú kisgyerekeknek mindenképpen játékok kerüljenek a fa alá. Számukra a ruha, a szükséges felszerelési tárgyak nem jelentenek ajándékot.
Amikor kisbabáknak, karonülőknek, togyogósoknak, bölcsis kicsiknek választunk ajándékot, azt a mama éppúgy kapja, mint a baba. Képes tippek, konkrét ötletek!
Közeleg a tél, egyre többet gondolunk a szeretet ünnepére, a Karácsonyra. Szinte látjuk, érezzük a színek, illatok, ízek sok sok kedves emlékét.