Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

11 kérdés tipp az ideális karácsonyi ajándék kiválasztásához

Közeleg a tél, egyre többet gondolunk a szeretet ünnepére, a Karácsonyra. Szinte látjuk, érezzük a színek, illatok, ízek sok sok kedves emlékét.
Tetszik? Oszd meg!

Melegség tölt el a bennünket, és a várakozás izgalma. Elkezdjük a tervezgetést: Idén hogyan díszítjük fel a lakást, milyen színű lesz a karácsonyfa, mi lesz a karácsonyi menü, és persze a legizgalmasabb kérdés, vajon kinek mit hoz a Jézuska. Mert ha sikerül megtalálni az igazit, a csak “Neki szóló ajándék”ot, akkor újra érezni fogjuk, hogy nem csak kapni, de adni is milyen nagyon jó érzés. Látni a csillogó szemeket, az örömöt az arcokon. Érezni a Karácsony békéjét, a nyugalmat.

Ahhoz a “Neki szóló ajándék”-hoz viszont szükségünk van arra, hogy komolyan elgondolkodjunk arról a kisgyerekről, családtagról, rokonról, barátról.

Milyen kérdéseket tegyünk fel magunknak?

 1. Milyen stílusú, színű az ő lakása, szobája?
 2. Milyen könyveket, újságokat szokott olvasni?
 3. Van-e hobbija? Mi a hobbija?
 4. Milyen színű ruhákat hord?
 5. Miről szoktam beszélgetni vele?
 6. Hol voltunk együtt utoljára? És azelőtt?
 7. Vicces, vagy komoly ember?
 8. Megfontolt, realista, vagy szereti a bohém, hirtelen dolgokat?
 9. Szereti a hasát, vagy inkább az egészséges életmód híve?
 10. A tárgyak, vagy az élmények jelentenek neki többet?
 11. Szokott saját maga alkotgatni, vagy inkább a vásárolt holmikat kedveli?

Természetesen fontos az is, hogy hány éves, fiú, lány, férfi, vagy nő a megajándékozni kívánt, de mert annyira egyediek vagyunk, igazán ennek nincs nagy jelentősége. Kivétel persze a gyerekek, akiknél nagyon fontos, hogy korban megfelelő ajándékokkal lepjük meg őket.

 Boldog, és vidám készülődést, mosolygós ajándékozást kívánunk mindenkinek!!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándékötletek karácsonyra

Ajándékötletek karácsonyra

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A 16-22 éves fiatalok szenvedélyesek, harcos hívei annak, ami iránt elkötelezik magukat. “Az enyém a világ” életérzés jellemzi őket. Ki akarják próbálni magukat.
A kamaszok a 12-16 évesek korú kis emberek. Már nem gyerekek, de nem is felnőttek. Határozott hobbijuk, kedvteléseik vannak. Ajándékot csak személyesen neki szólót kapjanak.
A kiskamaszok 10 - 12 éves fiúk lányok egyre többször merül el egy könyvben, vagy videojátékkal, számítógéppel, barátokkal töltik az idejüket.
A kisiskolás gyerekek, éppúgy, mint az ovisok még mindig elsősorban a mesét és a játékot szeretik – még ha más mesét is, mint az óvodás.
Az óvodás korú kisgyerekeknek mindenképpen játékok kerüljenek a fa alá. Számukra a ruha, a szükséges felszerelési tárgyak nem jelentenek ajándékot.
Amikor kisbabáknak, karonülőknek, togyogósoknak, bölcsis kicsiknek választunk ajándékot, azt a mama éppúgy kapja, mint a baba. Képes tippek, konkrét ötletek!
Közeleg a tél, egyre többet gondolunk a szeretet ünnepére, a Karácsonyra. Szinte látjuk, érezzük a színek, illatok, ízek sok sok kedves emlékét.