Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Hátizsák Hölgyeknek, SlingSafe 300 GII, laptop 13"-ig

azonosító# SlingSafe_300_GII
28 900 Ft
21 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Divatos, könnyü hátizsák hölgyeknek akik szeretik biztonságban érezni értékeiket!Elegendö hely egy 13"-os laptop plusz egy tábagép(tablet pc) részére! - A táska anyagába rozsdamentes acélháló van bedolgozva, ami megakadáyozza, hogy kivágják és így hozzáférjenek annak tartalmához! - A vállpántba (övbe) kettö rozsdamentes acélhuzal van bevarrva, ami megakadályozza, hogy a pántot átvágják és így megszerezzék táskánkat! - RFID - (Radio Frequency IDentification-Mikrochip) blokkolóval ellátott rekesz Személyes adataink védelmére! - Blokkolható, zárható cipzárakkal! - A Pánt zárható karabinerrel rendelkezik, igy pl. egy székhez vagy más fix tárgyhoz rögzíthetö! - Fejhallgató " Kimenet" a táska felsö részén! - Förekesz cipzárral - Elsö zseb cipzárral - 3 párnázott zseb - kulcscsomó karabiner - 2 oldalzseb innivaló és kompakt esernyö részére Méret: 28,5 cm x 40 cm x 13 cm Súly: 510 g Térfogat: 12,3 l
Megrendelési lehetőségek:
0036 30 514 9353
Személyes vásárlási lehetőség:
8997 Zalaháshágy Petöfi u. 78
Elöre egyeztetett idöpont alapján megrendelését ezen a címen személyesen átveheti.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Fess rájuk, véss bele, vagy ragassz rá bármit, amit szeretnél. Rajzolj rá képeket, vagy írd rá azt, amit üzenni akarsz. A kövek formálódnak lassan, de nem vesznek a semmibe.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!