Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Hátizsák Hölgyeknek, SlingSafe 300 GII, laptop 13"-ig

azonosító# SlingSafe_300_GII
28 900 Ft
21 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Divatos, könnyü hátizsák hölgyeknek akik szeretik biztonságban érezni értékeiket!Elegendö hely egy 13"-os laptop plusz egy tábagép(tablet pc) részére! - A táska anyagába rozsdamentes acélháló van bedolgozva, ami megakadáyozza, hogy kivágják és így hozzáférjenek annak tartalmához! - A vállpántba (övbe) kettö rozsdamentes acélhuzal van bevarrva, ami megakadályozza, hogy a pántot átvágják és így megszerezzék táskánkat! - RFID - (Radio Frequency IDentification-Mikrochip) blokkolóval ellátott rekesz Személyes adataink védelmére! - Blokkolható, zárható cipzárakkal! - A Pánt zárható karabinerrel rendelkezik, igy pl. egy székhez vagy más fix tárgyhoz rögzíthetö! - Fejhallgató " Kimenet" a táska felsö részén! - Förekesz cipzárral - Elsö zseb cipzárral - 3 párnázott zseb - kulcscsomó karabiner - 2 oldalzseb innivaló és kompakt esernyö részére Méret: 28,5 cm x 40 cm x 13 cm Súly: 510 g Térfogat: 12,3 l
Megrendelési lehetőségek:
0036 30 514 9353
Személyes vásárlási lehetőség:
8997 Zalaháshágy Petöfi u. 78
Elöre egyeztetett idöpont alapján megrendelését ezen a címen személyesen átveheti.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A vicces, vidám, különleges pillanatokat megörökítő fotókból, amelyen szerepel az ara, és a vőlegény is, kiváló nászajándék lehet.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
A nászajándék lényege az, hogy az ifjú párt elindítsa a közös élet útján. Ma már kiegészülnek ezek az ajándékok a személyes kapcsolatot kifejező eszközökkel is.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!