Részletekért kattints a képre!

Lobster Elite Freedom adogatógép

azonosító# -
395 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Az Elite Freedom adogatógép egyedülálló ebben az árkatagóriában, amit most Magyarország Prémium Disztribútorától megrendelhet ! A nagy labdakapacitás-150db-és az akkumulátora játékmódtól függően 2-4 órás játéklehetőséget biztosít. A gép könnyen mozgatható a nagyméretű kereke segítségével és a kihajtható tolókarral. A labdák sebessége folyamatosan szabályozható, a labdaadogatás gyakorisága 2 és 10mp között állítható. Előre beállított helyre ( a pálya bármely részére ) vagy saroktól sarokig adott véletlenszerű labdákkal, akár 50fokig kézzel szabályozható magasság a lecsapások gyakorlásához, közel 115Km/ó -ás sebesség mind a gyakorlott vagy kezdő játékos számára kitűnő gyakorlóeszköz. Mindössze 16 kg-os súlya és összehajtható tolókarja miatt könnyen szállítható. 2-4 órás folyamatos üzemelést garantál az akkummulátor egy feltöltéssel. 2 év forgalmazói garancia ! A Vételár az alapgépet és a hálózati töltőt tartalmazza. Ehhez a modellhez nem rendelhető távvezérlő ! Szállítási idő: 6-8 hét - gyorsabb szállítási idő: + 60.000Ft A pontos eladási ár az aktuális árfolyam függvénye, ezért rendelés előtt kérjen pontos árat bármelyik elérhetőségünkön. Ár frissítve 2015.06.01.
Megrendelési lehetőségek:
06 20 944 9600

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A régi papucsokat megunjuk, nem szívesen hordjuk már, de ki sem szeretnénk dobni, hátha jó lesz az még valamire.
A nők szeretik az öltözéküket feldobni kiegészítőkkel, a férfiak pedig szeretik látni, hogy a nő ad a részletekre. Ajándékozz új kiegészítőt.
A kiürült virágcserepeket ne hagyjuk tönkremenni a pincében, garázsban. Használjuk fel mindet. Készítsünk belőle ajándékot.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!