Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Surf Rider-Búvár Szett-Intex

azonosító# 274406
11 900 Ft
8 550 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Surf Rider-Búvár Szett-Intex Tengerparti nyaralásnál ez a készlet szinte elengedhetetlen része az élmények gyüjtésében. A készlet része egy nagyszerű szemüveg, aminek a polikarbonát lencséi tiszta és torzitás mentes látást tesznek lehetővé, a szemüveg szoknyája pedig kellőképp puha és latexmentes hypoallergén anyagból készült. A gyors uszás és könnyű merülésért az uszonyok lesznek felelősek, aminke a segítségével sokkal könnyebben tudunk majd mozogni a vízben. A pipa pedig azért felelős, hogy még a levegővétel során kelljen megszakítanunk a felszín alatti világ kémlelését. Jellemzők: - felnőtt méret - Polikarbonát lencsés szemüveg - Hipoallergén anyagok
Megrendelési lehetőségek:
06703657353

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Saját magad, otthon készíthetsz látványos sziluett képeket a családodról, barátaidról, és egy ünnep alkalmával meglepheted a műveiddel őket.
Ma már egyre többször kerülünk abba a helyzetbe, hogy az ifjú pár pénzt kér nászajándékként, hogy könnyedebben kezdjen neki a közös életnek.
Készíts érdekes, 3D hatású képkeretet ajándékba. A képkeretbe helyezzél el olyan kivágott elemeket, amelyeket több rétegben ragasztasz a helyére.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!