Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Surf Rider-Búvár Szett-Intex

azonosító# 274406
11 900 Ft
8 550 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Surf Rider-Búvár Szett-Intex Tengerparti nyaralásnál ez a készlet szinte elengedhetetlen része az élmények gyüjtésében. A készlet része egy nagyszerű szemüveg, aminek a polikarbonát lencséi tiszta és torzitás mentes látást tesznek lehetővé, a szemüveg szoknyája pedig kellőképp puha és latexmentes hypoallergén anyagból készült. A gyors uszás és könnyű merülésért az uszonyok lesznek felelősek, aminke a segítségével sokkal könnyebben tudunk majd mozogni a vízben. A pipa pedig azért felelős, hogy még a levegővétel során kelljen megszakítanunk a felszín alatti világ kémlelését. Jellemzők: - felnőtt méret - Polikarbonát lencsés szemüveg - Hipoallergén anyagok
Megrendelési lehetőségek:
06703657353

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts a gyerekeknek karácsonyra ünnepi ujjbáb készletet, amellyel aztán közösen játszhatjátok el a karácsonyi élményeket.
A karácsonyi saját készítésű sütemény édes meglepetés a családtagok, rokonok, barátok számára. Öltöztesd a művedet ünnepi külsőbe.
A háztartásban, mindenes fiókban sokszor akadnak olyan tárgyak, amelyekkel nem tudunk mit kezdeni, de azért megtartjuk. Most felhasználhatod.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!