Részletekért kattints a képre!

Lufis vízibomba szett - 100 db. 1 Perc Alatt

azonosító# 820878
3 450 Ft
999 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Lufis vízibomba szett - 100 db. 1 Perc Alatt Unod már, hogy a tikkasztó kánikulában elmozdulni sem bírsz a ventilátor mellől? Nem tudsz magaddal mit kezdeni a nagy hőségben, csak sóvárogsz a vízpart után? Mostantól vége a szenvedés óráinak, ez a vízibomba szett az egész családot beindítja, a legmelegebb napokon is! A szett 3 csokor lufit tartalmaz, összesen kb.100 db. Különlegessége, hogy bármilyen csapot, vagy kerti slagot rájuk csatlakoztathatsz(2,5 cm átmérőig), és csak annyi a dolgod, hogy megvárd, míg 1 perc alatt akár 100 lufid feltöltődik! Ennek köszönhetően seregnyi lufibombád lesz egyszerre, amelyek elől senki sem menekülhet majd egy nagy vizes összecsapás során! A csokrok anyaga könnyű műanyag, így 3 éves kor felett bárki használhatja. Tulajdonságok - Vizes lufibomba szett - Csapra, slagra (max. 2,5 cm átmérő) illesztve 1 perc alatt feltöltődik a 3 csokor- Önmegkötőek, minden lufi gumival ellátott- 3 éves kor alatt - a kisebb műanyag részek miatt - használata nem ajánlott Nézd meg a videót és játsz:
Megrendelési lehetőségek:
06703657353

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz karácsonyi díszpárnákat, amelyeket magad készítettél el otthon. Válassz olyan formákat, amelyek az ünnepeket szimbolizálják.
Csempészd be a családot apa dolgozószobájába úgy, hogy ha a bögréjéhez nyúl, mindig ti jussatok az eszébe.
Sokszor történik meg manapság, hogy előre megbeszélt ajándékot veszünk karácsonyra. Ilyenkor egy egy apró meglepetés megszínesíti a csomagok bontogatását.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!