Részletekért kattints a képre!

QUICKY SPADE SLED

azonosító# MT00000158
990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Csúcstámadás Mátrafüredrõl kékesig az erdõn keresztül A túra indulási pontja: Hegyi Sportok Bázisa (Mátrafüred központjából - 10.00 órától) Besorolás: könnyû - kezdõknek (kevésbé jó idõben is indítjuk) Családbarát verzió - gyerekutánfutóval igénybe vehetõ Ár: 29.999 Ft /fõ - az ár az ebédet is tartalmazza, (egész napos túra, 33 km) Túraállomások: 1. Zsiványok tanyája 2. Kallók völgye 3. Bene háza 4. Csepegõ forrás 5. Kossuth kút 6. Fehér-köves (Kõmezõ) 7. Négyeshatár 8. Peres-vágás 9. Gondház kõ 10.Nagy nyak 11.Kékestetõ - kilátó (ebéd) 12.Veronika rét Exkluzív túránkat azon vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnének mindent kipróbálni, akik nem tudnak választani az ajánlatból, hanem minden élménybõl bevállalnak egy csipetnyit, akik szeretnének egy minden extrával felszerelt túrán részt venni. A túra egyes állomásai, mint a Zsiványok tanyája, a Kallók völgye, Bene háza, más ajánlatainkban is szerepelnek, ezek leírását ott olvashatják. A Csepegõ forrás Mátrafüreden a Tornyos-panzió mögötti sétaúton haladva érhetõ el. Folytatva utunkat jutunk el a Kossuth-kúthoz, érintjük a Fehérkövest, a Négyeshatárt a Peres vágást, majd eljutunk az aznapi ebédünk színhelyére Kékestetõre. Kékestetõn, Magyarország és a Mátra legmagasabb csúcsán (1014 m) méltóságteljes montán bükkösök, szubalpin klíma, a természet békéje fogadja az idelátogatókat. Télen a sí szerelmesei sportolhatnak páratlan panorámájú hegyoldalakon, és egész évben túrázók paradicsoma az ország legmagasabb csúcsa. A hajdan nagy múltú szanatórium szép természeti környezetben fogadja a gyógyulni vágyókat az ország minden tájáról, jó hírét keltve e szép hegyvidéknek. A Mátraházánál húzódó Veronika rét az idelátogatók szerint az ország egyik legszebb rétje, ahol a friss hegyi levegõ és a csodás természet pompás orgiája fogadja a kirándulókat. A túrán ügyesen mixeljük az izgalmak, a feltöltõdés, a rácsodálkozás és a kihívások okozta élményeket.
Miért jó ajándék ötlet?
Cégünk élményajándékok, élmény programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik. Vásárolj nálunk, és ajándékozd meg az ünnepeltet a mozgás örömével, kalandokkal, emlékekkel.
Segway túrák, családi, páros, és csapatélmények szárazon, és vízen, kerekeken, vagy éppen havon sikló járművekkel.
Velünk különleges élmények, vágyálmok teljesülhetnek be. Próbáld ki Te magad, és lepd meg környezetedet is közös programokkal.
Megrendelési lehetőségek:
20 44 3 4444
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Szállítási díjak

Házhoz-szállítás Banki előre utalással vagy Bankkártyás fizetés esetén:

Küldeményenként 1000 Ft
A csomagokat a Magyar Posta 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Azok a kisfiúk, akik szeretik az autókat, és van is belőle egy halom nekik, biztosan nagyon örülnek egy ajándék garázsnak, amiben a kedvencek parkolhatnak.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.
Ha olyan ajándékot készítesz, ami az egész családnak tetszik, akkor nyersz igazán, mert így nyugodtan használhatja is a boldog tulajdonos azt, amit kapott.
Fényképeket szeretnél becsempészni a párod íróasztalára, irodájába, munkahelyére? Készíts, férfias kereteket, és így biztosan sikerrel jársz.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!