Részletekért kattints a képre!

SÍPCSONT ÉS LÁBSZÁRSZORÍTÓ

azonosító# MLR-983
17 287 Ft
13 830 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Kíméletesen szorít és melegít,miközben nem akadályozza a szabad mozgást. Sport Webshop - sportruházat, védőfelszerelés, sportszer, cipő online vásárlása Mueller Cho-Pat sípcsont és lábszárszorító,mely neoprén anyagból készült.Anyagának köszönhetően megtartja a test melegét elősegítve ezzel a gyógyulást.Viselésével enyhíthetőek a sípcsontban keletkező fájdalmak.Egészségügyi szakemberekfejlesztették ki,hogy enyhítse a Shin splins-ből eredő fájdalmakat.Kíméletesen szorítja,határozottan támogatja a lábszár izmait és a lágy szöveteket.Serkenti a vérkeringéstmiközben elvezeti a felesleges folyadékot.A szélein található szivacsos,tépőzáras pántoklengéscsillapító módjára csökkentik a terhelést.Viselés közben nem akadályozza a lábszabad mozgását.Fel és levétel,valamint a megfelelő szorítás beállítása könnyű és egyszerű.Sportzokni alatt is viselhető.A Shin splints egy általános elnevezés az alsó lábszárban a sípcsont külső illetve belsőrészénél kialakult gyulladásra,duzzanatra és fájdalomra,amely a következő okokra vezethetővissza.Futás,gyors séta,túrázás kemény felületen,mint például beton.Nem megfelelő cipőviselése.Nem megfelelő bemelegítés,illetve terhelő gyakorlatok végzése.Heti 30-50 kilométernél több futás.Jobb és bal lábon is viselhetjük.A lábszárszorítót darab/áron lehet megvásárolni.Méretezés szempontjából a vádli közepének körmérete számít.Következő méretek közül lehet választani.M:27-40 cm (vádli körméret)L:40-50 cm (vádli körméret)
Megrendelési lehetőségek:
06 30 1816599
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Házhoz szállítási díj: 1490 Ft, GLS CsomagPontba: 990Ft, személyes átvétel esetén nem számítunk fel szállítási díjat. Ez elsősorban szolnoki lakosoknak kedvezhet, mert üzletünket Szolnokon a Mátyás Király út 29 szám alatt az Interspárban találhatja meg. 40.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!
Elérhetőségünk:
e-mail címünk: info@total-sport.hu
telefonszámunk: +36 30 181 65 99

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A nők szeretnek mindent elpakolászni, rendszerezni, és többnyire azt is szeretik, ha a tároló elemek szépek, egységesek.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
Készíts a férjed, vagy barátod születésnapjára műanyag karniszterekből könyv, iratrendező sort.
Ajándékba ékszerdoboz. Bármelyik nő szívesen fogadja, ha ékszerei rendezéséhez, tárolásához kap dobozkát. Próbáld ki.
A régi már nem használt apró csipke terítők sokszor landolnak a fiók alján, mert kidobni nem szeretnénk, hisz sok munka volt az elkészítése. Használd fel, készíts belőle ajándékot.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!