Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

REHBAND RX GYERMEK TÉRDVÉDŐ KÉZILABDÁZÓKNAK

azonosító# REHBAND_405336
11 870 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Rehband RX gyermek térdvédő kézilabdázóknak, mely az RX Speed technológiának köszönhetően védelmet biztosít, miközben növeli a láb sebességét és mozgékonyságát. Rehband RX gyermek térdvédő kézilabdázóknak, mely 5 mm/3 mm vastag SBR/neoprénanyagból készült. A SBR/neoprén ütődéscsillapító, sűrű szövésű, melegítő hatású,elasztikus anyag. Ezenkívül RX Speed technológiával kialakított, melynekköszönhetően növeli a láb mozgékonyságát, sebességét. Térd részen párnázottkialakítás, mely védelmet biztosít esések, ütközések, vetődések ellen.Anatómiai kialakításának köszönhetően optimális illeszkedést biztosít, amely nagybanmegnöveli a sportolók teljesítményét. Rx Speed térdvédő a kirobbanó teljesítményért!Az RX Speed prémium minőségű térdvédője, mely olyan innovatív dizájn elemekettartalmaznak, mint a speciális anatómiai szabás és a különleges varrás, amelyek minda kényelmet biztosítják. Kézilabdázóknak, röplabdázóknak és kapusoknak ideálisválasztás. A térdvédőt párban lehet megvásárolni. Méretezés szempontjából térdkörmérete számít. A mérőszalagot vezesse a térdhajlatban, a térdkalácson keresztül,majd a kerület értéke alapján válassza ki a megfelelő méretet. Kifejezettengyermekeknek méretezett, de felnőtt méretben is elérhető Webáruházunkban.Következő méretek közül lehet választani.S:26-28 cm (térd körméret)M:28-30 cm (térd körméret)L:32-32 cm (térd körméret)
Megrendelési lehetőségek:
06 30 1816599
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Házhoz szállítási díj: 1490 Ft, GLS CsomagPontba: 990Ft, személyes átvétel esetén nem számítunk fel szállítási díjat. Ez elsősorban szolnoki lakosoknak kedvezhet, mert üzletünket Szolnokon a Mátyás Király út 29 szám alatt az Interspárban találhatja meg. 40.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre!
Elérhetőségünk:
e-mail címünk: info@total-sport.hu
telefonszámunk: +36 30 181 65 99

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
Készíts családi névtáblát nászajándékba az ifjú párnak. Erre mindenképpen szükségük lesz a most már közös otthonukban.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
Ajándékozz csempére ragasztott fényképet, amelyet magad készítesz. Legyen ez a személyes ajándék a te meglepetésed.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!