Részletekért kattints a képre!

The Mountain, Abyssinian 3D amerikai női mini pólóruha (akciós)

azonosító# -
11 590 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A The Mountain pólóruhái minőségi, speciális szövésű pamut alapanyagból készülnek. Elasztikusak, azaz viseléskor testhezállóak. Tulajdonképpen hosszított pólókról van szó, melyek felveszik a viselőjük alakját. Oldalszabásuk nem karcsúsított, hanem egyenes. Az erőteljes nyakkivágás és a hiányzó ujjak laza, szellős viseletté teszik. A 100%-os tiszta pamut alapanyag nagy melegben is kellemes, izzadás mentes viselet.
A méretválasztástól függően lehet teljesen testhez simuló, de akár egy övvel összefogott bővebb fazonként is hordható. Mindenképpen stílusos, egyedi külsőt kölcsönöz viselőjének. Egyszerű, kötetlen szabása miatt a saját stílusodra tudod alakítani.
A ruha sokszori mosás után sem megy össze, nem nyúlik meg és nem deformálódik!
A The Mountain jelenleg a világ legnagyobb választékát kínáló gyártó a nyomtatott mintás pólók területén. A cég termékei az USA-ban készülnek.
A The Mountain pólók gyártója a világon egyedülálló pamut nyomtatási technikát fejlesztett ki, ennek köszönhető a ˝3D˝ hatás, a páratlan színvilág és a sok évre garantált tartósság. Az alkalmazott vízbázisú festék (vegyi oldószer nélkül) a környezetbarát technológia alapja.
Megrendelési lehetőségek:
06 20 280 3030

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz saját készítésű meglepetéseket karácsonyra. Derítsd ki, melyik családtagodat, barátodat, ismerősödet mivel tudnád meglepni igazán.
Ajándékozz szótáblát. A táblára felírhatód a megajándékozott nevét, vagy egy számotokra sokat jelentő szót, kifejezést.
Igazán személyes karácsonyi ajándék ötlet egy saját mesekönyv elkészítése színes fotókkal, és egy családi történettel.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!