Részletekért kattints a képre!

Mr.Gugu&Miss Go, Matryoshka felnőtt dzseki

azonosító# -
17 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Mr.Gugu & Miss Go - több mint 100000 -féle termék!
A Mr.Gugu & MissGo több száz grafikus, ruhatervező, dizájner segítségével alakította ki jelenlegi kollekcióját és szűk 5 év alatt a világ legnagyobb választékát kínáló divatcégévé fejlődött. Az óriási választékból könnyen választhatsz akár olyan dizájnt is ami a világon senkinek sincs még!
A Mr.Gugu & MissGo ruháival, egyedi lehetsz, a sokféle stílusból garantáltan megtalálod az egyéniségedet leginkább kifejező darabokat, legyen az póló, fürdőnadrág vagy éppen egy kapucnis pulóver.
A Mr.Gugu & MissGo különleges nyomtatási technikát alkalmaz (szublimációs nyomtatásról bővebben itt > ), ami lehetővé teszi a ruhák teljes felületének dekorálását, eltérően az egyéb képfelviteli eljárásoktól, mint pl.a szitanyomás vagy a rávasalás.
Megrendelési lehetőségek:
06 20 280 3030

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiaknak nem könnyű olyan ünnepi ajándékot készíteni, amely illik az ő stílusukhoz. Mégis, a megfelelő színekkel, formákkal tudsz meglepetést okozni.
Bármilyen alkalomra, és bármilyen témakörben készíthetsz ajándékcsomagot. Mindössze annyi a dolgod, hogy a megfelelő színvilággal, és dekorációval lásd el a csomagot.
Szinte minden családban vannak ünnepi szokások, mesélni való események, és persze emlékezetes pillanatok. Karácsonykor különösen sok ilyen emlék gyűlhet.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!