Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Spiral, WALKING DEAD - Zombie Horde felnőtt rövidujjú póló

azonosító# -
7 490 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A Spiral világszerte elismerten az alternatív divatvilág egyik divatteremtő brandje. Az angol cég sajátságos, levédett grafikái már nemcsak ruházati termékeken, de plakátként, naptárakban és sok egyéb formában is jelen vannak világszerte. A speciális és igen drága nyomdatechnika fantasztikus részletességű és színvilágú grafikákat kelt életre a pólókon és az egyéb termékeken.
A termékek alapanyaga általában 100% pamut.
A Spiral női pólói, ruhái egyedi designok, sokféle divatstílushoz illeszthetők kiegészítőként. Esetenként a szűkebb női fazonoknál műszállal kevert pamutot használnak, hogy a póló jobban illeszkedjék a testformához (elasztikus). A női fazonoknál gyakran látható csipkebetétek 100% műszál anyagúak.
Megrendelés előtt nézd át a mérettáblázatokat, hogy biztos jól válassz!
Várható szállítási határidő gyártói raktárkészletről (angliai raktár) 21-30 munkanap! A Spiral termékek nem mindig vannak raktáron. Ha rendeléskor nem elérhető a termék, az újbóli gyártásba kerülés túllépheti a megjelölt szállítási határidőt. Ezt a rendelés felvétele után írásban jelezzük.
Megrendelési lehetőségek:
06 20 280 3030

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden kisgyereknek van olyan korszaka, amikor a kisfiúk a katonáikkal, a lányok a babáikkal mesélnek maguknak.
Ezek a kis kézműves csigák olyan édesek, és akár egy egész sorozatot készíthetsz belőle, hogy mindenkit megajándékozhass.
Azok a kisfiúk, akik szeretik az autókat, és van is belőle egy halom nekik, biztosan nagyon örülnek egy ajándék garázsnak, amiben a kedvencek parkolhatnak.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!