Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Lanvin Eclat D´Arpege

azonosító# -
5 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A nőiesség, a szerelem és a vágy kifejezése. Nőiesség a Lanvin márka szimbóluma. Először bemutatkozik az orgonafa zöldje a szicíliai citrommal egyesülve, majd a szívjegyen belül megérint a lilaakác gyengéd virága, könnyű zöldtea levél, és a bársonyos őszibarackvirág. Libanoni cédrusfa, az édes pézsma az értékes ámbrával felfedi az érzelmiséget, a szerető nőt.

Lanvin Eclat D´Arpege parfüm összetétele:

Alap: libanoni cédrusfa, pézsma, ámbra

Fej: szicíliai citrom levele, orgonafa levele

Szív: lilaakác virága, zöldtea levél, őszibarackvirág, piros pünkösdirózsa

Megrendelési lehetőségek:
(06 21) 200 083
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Közép-Európa legszélesebb parfüm webáruház lánca. Kizárólag eredeti, márkás parfümök és kiváló, minőségi kozmetikumok. Minden megrendeléshez ingyen ajándék. Kiszállítás egész Magyarország területén 2 munkanapon belül.

Raktárainkban több mint 400 000 termék vár kedves vásárlóinkra. Ezért képesek vagyunk hamarabb kiszállítani a terméket, mint bárki más. Ha a terméken a ´raktáron´, jelölés van, akkor az azonnal kiszállítható.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden családban vannak ünnepi szokások, mesélni való események, és persze emlékezetes pillanatok. Karácsonykor különösen sok ilyen emlék gyűlhet.
Az egyes fűszerillatok úgy kötődnek évszakokhoz, ünnepekhez, mint az éghez a csillagok, a fényhez a nap. Ilyen a fahéj, és sült alma illat, és a karácsony.
Ajándékozz saját készítésű meglepetéseket karácsonyra. Derítsd ki, melyik családtagodat, barátodat, ismerősödet mivel tudnád meglepni igazán.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!