Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Calvin Klein Contradiction - eau de parfum nőknek

azonosító# -
7 300 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Modern átváltozása a klasszikus illat örökségének,ami megtestesiti az eleganciához,megfontoltsághoz való visszatérést.Az orchidea inspirálta az egyszerű érzékiségével.Az összetétel tiszta,érzéki, a vizesés frissességét, a virágok selymességét foglalja magába.Fabien Baron és Calvin Klein tervezte flakon teljesen eltérő a többitől-a henger formája, amit több mint 2/3 részén a hüvös fém zárókupak takar.

Megrendelési lehetőségek:
(06 21) 200 083
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Közép-Európa legszélesebb parfüm webáruház lánca. Kizárólag eredeti, márkás parfümök és kiváló, minőségi kozmetikumok. Minden megrendeléshez ingyen ajándék. Kiszállítás egész Magyarország területén 2 munkanapon belül.

Raktárainkban több mint 400 000 termék vár kedves vásárlóinkra. Ezért képesek vagyunk hamarabb kiszállítani a terméket, mint bárki más. Ha a terméken a ´raktáron´, jelölés van, akkor az azonnal kiszállítható.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts ajándék Amőba játékot Karácsonyra, karácsonyi figurákkal. Ha pedig sütiből lesz a mű, megeheti a vesztes a bábukat, ha már elege van.
Fess rájuk, véss bele, vagy ragassz rá bármit, amit szeretnél. Rajzolj rá képeket, vagy írd rá azt, amit üzenni akarsz. A kövek formálódnak lassan, de nem vesznek a semmibe.
A karácsonyi dekoráció lényege az, hogy az ünnep hangulatát hozza még közelebb, elvarázsoljon bennünket.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!