Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Quazar mobil lencse 3x makró - széles látószögű - halszem lencse szett okos telefonokhoz, kék

azonosító# QZR-ML01-BL
5 999 Ft
4 999 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Quazar mobil lencse 3x (makró - széles látószögű - halszem) lencse szett okos telefonokhoz. Legyél igazán szuper fotós mindössze a telefonod, vagy a tableted és a Quazar Mobile Lens 3in1 segítségével. Fantasztikus képeket készíthetsz, ha az univerzális csipesszel a telefonodhoz rögzíted a lencséket. A szett 3 eltérő funkciójú lencsét tartalmaz. FISHEYE (halszem), MACRO (makró), és WIDE (széles látószögű). A makró lencsével éles képet készíthetsz apró tárgyakról, lehetőséged van igazán szuper makro fotók készítésére, ahol a telefonod digitális zoomjának a torzítása nélkül, mindössze a makro lencse nagyításának és a fókuszpont változtatásának köszönhetően készíthetsz nagyfelbontású, részletgazdag képeket egészen kicsi dolgokról is. A széles látószögű lencse a tájból nagyobb tartományt fog be, a látószög növelésével olyan részletek is a képre kerülnek, amelyek a normál, lencse nélküli fotózás kapcsán lemaradnának a képről. Tájfotók készítésekor különösen hasznos. A halszemoptikával 180 fokot tudsz befogni, ami lehetővé teszi egy nem realisztikus világ élvezetét. A Quazar Mobil Lens 3in1 használatával élvezni fogod a fényképezést és rálelsz a világ pillanatnyi szépségére. A 2 db lencsevédő kupak és a puha tasak védi a lencséket a karcoktól. A FISHEYE és a MACRO lencse önállóan is működik. A WIDE lencse önmagában nem rögzíthető a klipszbe, mivel a MACRO lencsével együtt használva (a két lencse együttes hatása) éri el a széles látószöget. Rendeléskor a MACRO és a WIDE lencsét egymásba tekerve szállítjuk! Termékadatok: Fish eye lencse (halszem optika): 198 fokos látóteret tesz lehetővé Makró lencse: 15 x nagyítást tesz lehetővé Wide (nagy látószögű lencse): 158% -os látótér szélesítést tesz lehetővé.Ez a lencse önállóan nem rögzíthető a lencsetartó klipszbe, csak a makró lencsével együtt használható. Alapanyag: műanyag klipsz / fém lencsegyűrűk Méret: 26 x 58 mm Tartozékok: Magyar nyelvű használati utasítás / Tisztító kendő / Bársony tok / Védőkupak Funkció A szett 3 eltérő funkciójú lencsét tartalmaz. FISHEYE, MACRO, ÉS SZÉLES LÁTÓSZÖGŰ lencsék használatával élvezni fogod a fényképezést és rálelsz a világ pillanatnyi szépségére. a makró lencsével éles képet készíthetsz apró tárgyakról a
Megrendelési lehetőségek:
06303045245

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az apró kis meglepetésekkel még színesebbé teheted az ünnepeket. Ha ezek az ajándékok saját kézzel készülnek, az külön öröm mindenkinek.
Készíts édesanyád, vagy a nagyi számára gömb díszek segítségével egy szép, karácsonyi dekorációként is használható 3D képet.
Az ünnepi öltözet, és kiegészítők Karácsony idején mindenhol megjelennek. De mindezt magatok is elkészíthetitek, saját ötletek alapján:)
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
A karácsonyi saját készítésű sütemény édes meglepetés a családtagok, rokonok, barátok számára. Öltöztesd a művedet ünnepi külsőbe.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!