Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Quazar sport-fitness okosóra aktivitásmérővel, híváskijelzővel, lila

azonosító# QZR-SW02-PR
20 999 Ft
15 999 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Quazar sport-fitness okosóra non-stop fizikai aktivitás- és alvásfigyelővel, pulzusmérővel, híváskijelző és üzenetbetekintő funkcióval. A kényelmes, letisztult vonalvezetésű Quazar sport-fitness okosóra használatával minden olyan információt megtudhatsz, aminek birtokában egészségesebbé és hatékonyabbá teheted a mindennapjaidat. Legyen szó a napi aktivitásról, fiziológiai állapotodról vagy éppen alvási szokásaidról, az óra részletes adatokat gyűjt, amelyeket a Goband ingyenesen letölthető applikáció segítségével a telefonodon tudsz kielemezni. SPORT FUNKCIÓK ÉS NAPI AKTIVITÁS FIGYELÉS Az órát nem kell ki-bekapcsolni, töltés után folyamatosan működik, mutatja az időt, a dátumot és gyűjti az információkat. Az alapadataid megadása után, az eszköz napi 24 órában, folyamatosan rögzíti a napi tevékenységeket, akár aktív sportról, akár csak egy pihentető sétáról van szó. Futás vagy edzés közben, a kijelzőn közvetlenül is ellenőrizheted a pulzusodat, nyomon követheted megtett lépések számát és a távolságot, kijelzi az aktuálisan elégetett kalóriákat és még számtalan egyéb információt. A napközben, vagy éjszaka gyűjtött adatokat külön-külön is, napi, havi vagy éves bontásban elemezheted grafikonok segítségével. Az adatok kiértékeléséhez mindössze az applikációra a telefonodra és Bluetooth kapcsolatra van szükség. A Bluetooth(R) Smart 4.0 technológiát alkalmazó vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a Quazar okosóra rendkívül gyorsan, hatékonyan elemzi az adatokat a Goband alkalmazás segítségével, mely ingyenesen tölthető le a Google play vagy az App Store felületekről. A Bluetooth kapcsolat hatótávolsága lakásban és irodában kb. 10 méter, mely távolság lehet pár méterrel több és kevesebb is függően az épület kialakításától és az egyéb Bluetooth kapcsolatot használó eszközöktől. Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopás gátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél. ÁLLÍTS BE CÉLOKAT, ÉS PRÓBÁLD ELÉRNI ŐKET! Beállíthatsz elérni kívánt célokat is az applikációban. Mennyi kalóriát szeretnél elégetni naponta, mekkora távolságot vagy hány lépést szeretnél megtenni, de azt is hogy mennyit szeretnél aludni. Az app szinkronizálja az óra által mért adatokat, majd összeveti azokat a célokkal, és grafikonon ábrázolja az eredményeket. Az adatok kielemzésével jobban meg tudod tervezni a következő napodat, hogy közelebb juss céljaid eléréséhez. Hívás- és üzenetkijelző funkció Edzés közben nem mindig van lehetőség a telefont kezelni, ezért jól jön, hogy az óra kijelzi ha beérkező hívásod, illetve szöveges üzeneted (SMS, Facebook, Skype, Email, stb.) érkezik. SMS esetén kijelzi a küldő nevét és telefonszámát is.
Megrendelési lehetőségek:
06303045245

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Keress régi, díszes evőeszközöket, vagy éppen egyszerű, könnyen hajlítható kanalat, villát, és készíts belőlük karácsonyi díszeket ajándékba.
Ma már az sem ritka, ha a karácsonyi ajándék nem valamely kézzel fogható meglepetés, hanem pénz.
Ha igazán izgalmas, színes, és vidám karácsonyfát szeretnél, akkor készíts rá saját ízlésed szerint díszeket.
Egy üveg pezsgő szépen felöltöztetve kiváló ajándékötlet azok számára, akiket apróbb meglepetéssel szeretnénk köszönteni karácsonykor.
A kis kása gyöngyökkel díszített ajándékok a csillogásukkal is ünnepibbé tudják varázsolni a megjelenést. Próbáld ki Te is.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!