Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Romantikus piknik a szabadban kedveseddel

azonosító# 76976897689768
55 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Budapesten gyönyörű helyek vannak, ahonnan az éjszakai panorámát párunkkal csodálva és egy finom borral vagy pezsgővel koccintva igazán kellemessé tehetjük az éjszakát.

A piknik akár nappal is megrendezhető, hiszen a napsütésben a kék ég alatt falatozás is igen csak kellemes élmény lehet párunkkal. Viszont teljesen más hangulatú, ha gyertyák vesznek körbe minket.

A megfelelő helyszín kiválasztása után kollégáik a kért időpontra berendezik a helyszínt.

A nagy takaró a fűre terítve, finomságok a piknikkosárban a tányérok és a kellékek mellett. Általában finom szendvicseket ajánlunk különböző ízekben, mellé finom bort vagy üdítőt és a díszpárnákra egy szál virágot igény szerint.

De választható sushi, gyümölcs, de akár Mc�Donnalds is.

A helyszínválasztáshoz egy kis segítség. A Meglepkék csapata megalkotta Budapest romantika térképét. Ezeken a helyeken akár saját magad is megszervezheted a romantikus együttléteteket, de ha kényelmesen szeretnéd csapatunk mindent elintéz.

Letöltéshez klikk ide

A piknik szervezésének költségei 2 főre vonatkoznak és tartalmazzák az ételt és az italt. Kivéve ha valamilyen nagyon különleges italt szeretnének fogyasztani, mint pl. 30-40 éves whisky, vagy ételnek homárfalatkákat kívánnak.

Természetesen megoldható, ha valakinek ilyen igénye van, de abban az esetben a költségekről egyeztetnünk kell.

Mire ön és párja a helyszínre érkezik csapatunk már a távolból figyel. Az egész szituáció azt fogja tükrözni, hogy ön megkérte egy barátját, ismerősét, hogy terítsen meg míg önök oda érnek.

Kedvese értékelni fogja figyelmességét és szervezőkészségét. Mikor úgy érzik, hogy minden finomságot elfogyasztottak, csak álljanak fel és indulhatnak tovább egy kellemes sétát téve a szép panorámában gyönyörködve.

Miután önök eltávoztak csapatunk ismét a színre lép és eltűnteti a kellemes este nyomait.
Megrendelési lehetőségek:
(06 30) 476 7201
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Az élményajándékokat személyesen szervezzük meg az ünnepi időpontokra.
Az utalványok vagy az ajándéktárgyak átvehetők irodánkban, de futárszolgálatunk kiszállítja önhöz Budapest egész területén 2500 Ft-os költségen.

Utánvéttel is postázhatjuk az ajándékokat, annak postázási és csomagolási költsége 2000 Ft
Személyes vásárlási lehetőség:
1093 Budapest Lónyay u. 20.
Hétfő - Péntek 9-17 óra.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
A szimbólumok világát használva könnyedén alkothatunk olyan ajándékokat, amelyik a kivitelezésen túl plusz jelentés tartalommal is bírnak.
Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!