Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

HitesÁldás a tökéletes Nászajándék

azonosító# -
80 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A többi Hunagram mandalához hasonlóan ez a mandala is a magyar szimbólumrendszer megfelelő elemeivel közvetíti az áldás, egészség, szeretet, harmónia, termékenység, bőség és a siker üzenetét, ötvözve az ezoterikus energetika sajátosságaival. A mandala-energia áramlásának közepén a jegyespár portréja kapott helyet, és őket veszi körül az ajándékozó áldás-áradata. Ötvözi a másik négy mandala elemeit, mintegy útravalóként: az ajándékozó kívánságai a kép által elkísérik a párt a boldog és sikeres élethez.

Egy egyedi, elegáns, személyre és életre szóló nászajándék!

Technika: vegyes papír alapon akvarell, pasztell, toll, hideg arany zománc, Swarovski kristályok.

Mérete paszpartuval: 225x305 mm

Ár: 80.000,- Ft.

Megrendelésre készül, a vételár számlára történő beérkezése után. Az ár tartalmazza a festmény, a paszpartu és szállítás költségét Magyarország területén, de a keretezést nem. Igény szerint ezt is tudom vállalni, erre külön ajánlattal élek.
Szállítási határidő belföldön: kb. 3 hét.

Miért jó ajándék ötlet?
A Hunagram Szeretet-Egység Mandala, mint neve is tükrözi a békére, egységre, szeretetre, harmóniára, újrakezdésre és sikerre koncentrál: Magyarországnak készült, az ősi magyar és magyar népművészeti szimbólumrendszer, valamint ezoterikus energetikai elemek alkalmazásával. A magyar népművészetből, a magyar szellemiségből táplálkozik. Az ősi szimbólum-elemeket őseink nem csak tanítás útján adták át apáról-fiúra és anyáról-leányra, hanem ezek benne élnek a DNS-ünkben is. Ezáltal akkor is hatnak ránk, ha nem tudjuk, mit jelentenek.

A Szeretet-Egység Mandala felsőbb erők ösztönzésére született, azzal a céllal, hogy egyesítse, és pozitív érzésekkel, harmóniával töltse fel az embereket, családokat. Az alkotás folyamata során is csupán követtem a számomra előírt útmutatást: szakrális mandala.
A mandala középpontja a világ közepét: az őserőt, a születést szimbolizálja. E pont soha nem mozog, de minden körülötte forog.
Mint ahogy a világegyetemben minden, a szimbólumok is erőt, rezgést képviselnek. Energiájukkal képesek hatni ránk még akkor is, ha nem ismerjük jelentésüket. A szimbólumok célzott, tudatos használata abban segít bennünket, hogy bizonyos energiáinkat tompítsuk, míg más rezgéseinket magasabb szintre emeljük magunkban. A szeretet-egység mandala szimbólumai az Univerzum energiáit fogják be, és áramoltatják felénk
A rúnák ősi erőket jelképeznek. Ezek valójában az egész emberiség ősi jelei, melyek itt az aktív erőt képviselik. A magyar a teremtés nyelve: a magyar rovásírással írt szövegnek szintén nagy az ereje: az Univerzum „érti és alkalmazza” azt.
Mindennek eredményeképpen a mandala harmóniája életre kelti a vele kapcsolatba kerülők belső egyensúlyát. Teljessége és tökéletessége úgy hat a tudatalattira, hogy a nézőben tiszta és harmonikus erőket, mintázatokat hoz létre.
Olyan helyre kerüljön, ahol sokszor van alkalma látni, hiszen így tudja megteremteni magában a mandala által képviselt pozitív energiaminőséget.
Kitűnő ajándék szeretteinknek, hiszen valóban harmóniára, szeretetre, egyesítésre hivatott. Elegáns, dekoratív és különleges, egyedi ajándék, mely melegséget visz otthonába.

A Termékenység mandala:

Középpontjában a párkapcsolati harmónia, a hűség, a boldogság, és a termékenység áll (testi, lelki, érzelmi, értelmi és spirituális értelemben), erősítve az anyaságot, a születést, az életet és a szerelmet. Azoknak kitűnő ajándék, akik pl. babát terveznek. Támogatja a fogantatást, valamint a boldog, harmonikus, családi ´baba´ fészek kialakulását, fenntartását. Szintén szakrális mandala.

A vágyfokozó mandalák, pedig a Kedvesnek adható ajándékok, hiszen a harmonikus partnerkapcsolat (testi, lelki) létrehozására és fenntartására hivatott szakrális mandalák.

A mandala megvásárlása esetén a mandala leendő tulajdonosának, a mandala minél nagyobb hatékonysága érdekében egyszeri alkalmas teljes aura és csakra tisztítást, energetizálást ajánlok fel. A szolgáltatást a mandalával együtt érkező feljogosító kuponnal lehet igénybe venni. A kezeléshez személyes jelenlét nem szükséges.

Mindegyik Mandala esetében igaz, hogy kb. 3-4 hónapnak el kell telnie, mire az elhelyezett közegben hatni kezd. Újra teremtő mandalák, és ebben benne van a szükséges változás, változtatás lehetősége is, amit generál, hiszen így tudja felépíttetni azt, amire hivatott. Fontos, hogy olyan helyen legyen, ahol a lehető legtöbbször találkozik vele a tekintet.

Őszintén kívánom hozzanak annyi boldogságot és örömet Önöknek, amennyit számomra nyújtottak és nyújtanak a készítés során.
Minden általam készített mandalát az alkotási folyamat végén plusz pozitív energiával látok el a hatékonyság növelése végett.
Megrendelési lehetőségek:
06204066745
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Egyedi szállítás futárszolgálattal. Szállítási határidő banki átutalás beérkezésétől, számított kb. 2-3 nap a fenti négy mandala esetében. A szállítási költséget Magyarország területén az ár tartalmazza.
A mandalák paszpartuzva vannak, de a sérülés veszélye miatt keretezve nem.
Személyre szabott, egyedi mandalák készítését is vállalom, de itt az elkészülési idő kb. 3-4 hétre tehető és az ár értelemszerűen változik.

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ma már egyre többször kerülünk abba a helyzetbe, hogy az ifjú pár pénzt kér nászajándékként, hogy könnyedebben kezdjen neki a közös életnek.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
Egy igazi nő mindig örül, ha virággal lepik meg. Ehhez pedig kell egy szép, önmagában is dekorációként szolgáló váza.
A fából, természetes anyagokból készült ajándékok azért jó választások, mert sokféle stílushoz igazodnak, könnyen alkalmazható kiegészítők a lakásokban.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!