Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Ón esküvői pohár díszdobozban

azonosító# FOD-10336
27 900 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Nürnbergi Menyasszonyi Kupa Egy régi legenda szerint egy nürnbergi aranyműves az után vágyakozott, hogy feleségül vehesse Kunigundát, egy nemes kisasszonyt. Az apa nem volt ettől elragadtatva és furfangosan meg akarta akadályozni az esküvőt.Egy feltételhez kötötte a házasságot: abban az esetben, ha az ötvös elkészít egy olyan kupát, amelyből két személy egyidejűleg úgy tud inni, hogy egy csepp sem hullik a földre, nem áll többé az esküvő útjába.Miután az aranyműves sikeresen kiállta a próbát, a történet boldog véget ért.Így készült el ez a gyönyörű Nürnbergi Menyasszonyi kupa.  A ceremónia mesterrel egyeztetve ennek az ajándéknak az átadása beilleszthető az est programjába, ezáltal is emelve ennek az ajándéknak az értékét. Így a boldog pár bármikor megpillantja ezt a csodás tárgyat, mindig felidézik majd a nagy pillanatot és természetesen ez lesz az a nászajándék, amire emlékezni fognak, kitől kapták.Az ifjú pár első italát ebből a különleges dupla pohárból fogyasztja. A felső kisebb pohár forog a helyén, ebből iszik a menyasszony, míg a nagyobb alsó részből iszik a vőlegény. Nem árt gyakorolni! :)A pohár első részén a menyasszony szoknyája egy viszonylag nagy gravírozható felület, míg a szoknya hátsó része gyönyörű díszes. A két képen a pohár két oldala látható! (eleje és hátulja)A csomagolás változó, néha átlászó díszdobozban kapom, máskor meg zárt karton dobozban.Minőségi tanusítvánnyal rendelkező 95% Ónból készült Artina termék.Méretei: 16 cm magas, 7 cm széles    
Miért jó ajándék ötlet?
Feltétlen kattints a termék képén! Így átkerülsz webáruházunkba, ahol azonnal látni fogod, hogy van-e raktáron a neked tetsző termék és ha vannak változatai, azokat is ott lehet majd kiválasztani.

Ha terítőt, vagy függönyt választottál, kattints a képre és add meg a méreteket! Azonnal láthatod terítőd, vagy függönyöd méretre szabott és megvarrt árát! A termék tényleges árát csak a méretei megadása után fogod látni az Abroszguru webáruházban.

Gyere és válogass még több ajándéknak való termékeink közül!
Megrendelési lehetőségek:
(06 30) 942 1733
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Raktáron lévő készterméket akár holnapra is el tudunk juttatni hozzád! Vannak csodák, de ha ezt szeretnéd, akkor délig meg kell rendelned az ajándékod webáruházunkban. Kattints a képen és add le rendelésed online!

Ha terítőt, függönyt rendelnél méretre, akkor nagyjából 1 hét átfutási idővel kell számoljál. Az üzlet és varroda Szentesen van. Dunakeszin ilyen terméket nem tudunk kiszolgálni!
Személyes vásárlási lehetőség:
2120 Dunakeszi Rákóczi u. 130.
Átvételi lehetőség CSAK előre egyeztetett időpontban!!!!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
A nők szeretnek mindent elpakolászni, rendszerezni, és többnyire azt is szeretik, ha a tároló elemek szépek, egységesek.
Ajándékozd meg saját magad által készített bortartóval a férfit, aki szereti a bort, és éppen egy személyes ünnepe közeleg.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Néha meglepő ötletek tesznek érdekessé egy egyszerű dísztárgyat, képet. Készíts te is olyan ajándékot, ami furcsa, mégis aranyos, kedves.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!