Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

WH-0200 Hőmérséklet állomás

azonosító# wh_0200
9 459 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
WH-0200 Hőmérséklet állomásVezeték nélküli kültéri hőmérsékletRádiójel továbbítás 433MHz frekvencián (max. 100 m )Kijelzi a beltéri, kültéri hőmérsékletet, valamint a pontos időtMax.-Min.- funkció, digitális óraMérési tartomány kültéri: -40...+65°CMérési tartomány beltéri: 0...+60°CHőmérséklet pontossága: +/- 1°C°C/°F átkapcsolhatóFalra függeszthető, vagy asztalra állítható WH-0200 Hőmérséklet állomásTulajdonságok1) Beltéri hőmérséklet (°F vagy °C) 2) Vezeték nélküli kültéri hőmérséklet (°F vagy °C)3) Tartozék 1 db kültéri hőmérséklet érzékelő4) 3 szenzorig bővíthető5) Kompakt méret6) Minimum és maximum memória7) Manuálisan beállítható idő8) 12 vagy 24 órás idő kijelzés9) Szinkronizált adatátvitel10) Hosszú elem élettartam (több mint 2 év tartós elemekkel a kültéri érzékelőben)Műszaki jellemzők:1) Beltéri hőmérséklet tartománya: 0...+60°C2) Kültéri hőmérséklet érzékelő tartománya: -40°C ...+65°C3) Hőmérséklet pontossága: +/- 1°C5) Vezeték nélküli adatátvitel hatótávolsága: 100m (szabad térben)6) Adatátviteli frekvencia: 433MHzSzükséges elemek:1) Beltéri egység: 2 x AA alkáli ceruza elem (nem tartozék)2) Kültéri hőmérséklet érzékelő: 2 x AAA alkáli ceruza elem (nem tartozék)3) Méretek: 113 x 67 x 27,5 mm"Remek ajándék!"
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy elegáns csipke, gyöngy kompozícióból álló karkötő nagyon szép kiegészítője lehet a női öltözetnek. Készítsd el saját magad.
Ajándékozz édes kis pókot süthető gyurmából. Nem mindenki szereti az ijesztő figurákat, de ha kedves arcot adnak neki, akkor az érzékenyebb lelkűek is jól szórakoznak.
Az üveget is el lehet vágni a kívánt helyen, ha ismerjük a megfelelő technikát. Így italos üvegekből használati tárgyakat készíthetünk.
Készíts ajándék táskát kendőből, és használd a táskát az egyéb kis ajándékait díszes csomagolásához.
Néhány egyszerű kisbútort magunk is könnyedén elkészíthetünk, ha van hozzá alapanyagunk, szögek, és kalapács. Ilyen ajándék lehet egy üvegtartó falipolc is.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!