Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

HP-880EK, Infravörös hőmérsékletmérő, külső mérőszondával, -30°C...+550°C

azonosító# HP-880EK
17 502 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
HOLDPEAK 880EKAz infravörös hőmérséklet érzékelés segítségével érintés nélkül mérhető meg szilárd vagy folyékony tárgyak hőmérséklete. A pisztoly szerű kialakítás lehetővé teszi, hogy pontosan az adott terület hőmérsékletét tudjuk megmérni. A külső szonda bemenetre csatlakoztatott érzékelővel közvetlenül a felületen is megmérhető a hőmérséklet. A mérési eredményeket a jól látható LCD kijelzőről olvashatja le.- Infravörös hőmérsékletérzékelő lencse.- Külső NTC érzékelő bemenet.- A tartozék külső érzékelővel a mérhető maximális hőmérséklet 400°C lehet.- LCD kijelző.- Mérési válaszidő: 500msec.- Emisszió: 0.1-1.0 (állítható).- Mérési tartomány/pontosság:- -30°C-0°C / +/-3%.- 0°C-100°C / +/-2%.- 100°C-550°C / +/-3%.- Hőmérséklet kijelzés Celsius vagy Fahrenheit fokban.- Külső mérőszonda.- Pisztoly alakú kiképzés.- Tápfeszültség: 9VDC 6F22 elemről vagy akkumulátorról.- Működési hőmérséklet: 0°C - +40°C.- Működési páratartalom: 10%-95% (nem kicsapódó).- Méretei: 146mm x 80mm x 38mm.- Súlya: 130g.- CE minősítés.
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A Karácsony szinte mindannyiunk legfontosabb ünnepe az évben. A szeretet ünnepén még a legszőrösebb szívűek is vágynak kimutatni az érzéseiket:)
A bagoly közkedvelt figura a lakásdekorációk körében. Most fenyőfa díszként magad is elkészítheted.
Apró, saját készítésű ajándékoknak is lehet igazán örülni. Néhány olyan ötletet gyűjtöttem össze, amelyeket üvegbe rejthetsz.
Egy üveg ital Karácsony alkalmával is elegáns ajándék lehet egy férfi számára. Alkalmivá pedig a külseje megváltoztatásával teheted.
A nagyáruházakban pénzérmékkel lehet vásárolni egy nagy üveggömbből rágógumit, cukorkát, apró játékokat. Ilyen cukorka tartót magunk is készíthetünk kicsiben.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!