Részletekért kattints a képre!

HP-37C, Digitális multiméter, VDC,VAC,ADC,AAC,ellenállás, kapacitás, hőmérséklet, frekvencia,TRMS

azonosító# HP-37C
22 002 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
HOLDPEAK 37CDigitális multiméter, VDC,VAC,ADC,AAC,ellenállás, kapacitás, hőmérséklet, frekvencia,TRMS.Alapvető elektromos mértékegységek mérésére alkalmas, digitális, LCD kijelzős multiméter. Egyenfeszültség, egyenáram, váltófeszültség, váltóáram, ellenállás, kapacitás, hőmérséklet és frekvencia mérésére alkalmas. További szolgáltatása a dióda tesztelő és szakadásvizsgáló funkció. HOLDPEAK 37CDigitális multiméter, VDC,VAC,ADC,AAC,ellenállás, kapacitás, hőmérséklet, frekvencia,TRMS.- Nagy pontosságú, valós effektív értékeket mérő (True RMS), digitális multiméter.- Automatikus méréshatár váltás- Manuális méréshatár váltás.- 4 számjegyes LCD kijelző, háttérvilágítással.- Automatikus háttérvilágítás kikapcsolás.- Maximális értékkijelzés: 6000.- Polaritás független mérés (fordított polaritás esetén - kijelzése).- Alacsony elemfeszültség kijelzés.- Utolsó mért érték kijelzőn tartása.- VDC mérési tartomány: 600mV - 600V- Túlfeszültség védelem.- VAC mérési tartomány: 600mV - 600V- ADC mérési tartomány: 600uA - 10A- AAC mérési tartomány: 600uA - 10A- Túláramvédelem belső 250mA olvadó biztosítékkal (kivétel 10A méréshatár).- Ellenállás mérési tartomány: 600ohm - 60Mohm- Hőmérséklet mérési tartomány: -20C - 1000C- Kapacitás mérési tartomány: 9999nF - 99.99mF- Frekvencia mérési tartomány: 9.999Hz - 9.999MHz- Dióda teszt, 1mV felbontásban.- Szakadásvizsgálat, hangjelzéssel.- Mérőzsinór.- Tápfeszültség: 9VDC 6F22 elemről.- Működési hőmérséklet: 0°C-40°C.- Működési páratartalom: maximum 85%.- Méretei: 150mm x 106mm x 43mm.- Súlya: 240g (elemmel).- CE minősítés.Készlet információ: Általában 3-5 nap rendeléstől, pontos szállítási dátumot keresse a visszaigazoláson!
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha szereti a gyerek a legot, akkor örülni fog minden olyan kiegészítőnek, ami legoból van, lego formájú. Próbáljuk ki.
A kézi szerszámok nem csak arra jók, hogy szereljünk velük. Felhasználhatjuk öket ajándéktárgyak elkészítéséhez is.
A hűtőszekrényre a jegyzetekhez mindig szükségünk van egy tollra, ami könnyedén elkeveredik. Készítsd el ezt a kis elefántot, és mindig kéznél lesz a toll.
A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!