Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

HP-2GF, NTC mérőszondás hőmérsékletmérő, -50°C...+1400°C

azonosító# HP-2GF
7 820 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
HOLDPEAK 2GFKompakt méretű, hőmérséklet mérésére alkalmas, külső mérőszondával működő műszer. A mellékelt szondát a tárgyhoz érintve mérhető meg szilárd vagy folyékony tárgyak hőmérséklete. A mért érték LCD kijelzőről olvasható le.- K-típusú NTC érzékelővel szerelt mérőfej.- Tartozék K-típusú NTC érzékelő, -20...+400°C-ig használható- LCD kijelző, háttérvilágítással.- Mérési válaszidő: 100 ms.- Adattárolás, visszahívás funkció.- Utolsó mért adat kijelzőn tartása.- Mérési válaszidő: 500msec.- Mérési tartomány/pontosság: -50°C-1400°C / +/-0.3% vagy +/-2%C.- Hőmérséklet kijelzés Celsius vagy Fahrenheit fokban.- Automatikus kikapcsolás.- Tápfeszültség: 2 db 1.5VDC gombelemről.- Működési hőmérséklet: 0°C-40°C.- Működési páratartalom: maximum 85%.- Méretei: 149 mm x 40mm x 20mm.- Súlya: 50g.- CE minősítés.
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A karácsonyi saját készítésű sütemény édes meglepetés a családtagok, rokonok, barátok számára. Öltöztesd a művedet ünnepi külsőbe.
Készíts gyermekednek, vagy rokon gyerekeknek karácsonyra karácsonyfa alakú babaházat berendezéssel, kis manókkal.
Ajándékozz saját készítésű meglepetéseket karácsonyra. Derítsd ki, melyik családtagodat, barátodat, ismerősödet mivel tudnád meglepni igazán.
Készíts az apróságoknak fenyő formájú játékházat, és lepd meg őket a színes, vidám, akár játéktárolónak is használható ajándékkal.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!