Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

DM-9203 - Hőmérő; LCD; Mintavételezés:1x/s; -50÷150°C; Pontos: ?1°C

azonosító# DM-9203
8 413 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
DM-9203 - Digitális maghőmérőTechnikai adatok:Kijelző: LCDMintavételezés: 1x/sHőmérséklet méréstartomány: -50...150°CHőmérséklet mérés pontosság: ?1°CHőmérséklet mérés felbontása: 0,1 (19,9...150°C tartományban), 1 (-50...19,9°C tartományban)Szonda hossza: 133mmTömeg elemek nélkül: 29gTáp: 1 db gombelem 1,5V LR44Tulajdonságok:- automatikus kikapcsolás- HOLD funkció (mért érték megtartása a kijelzőn)- MIN/MAX funkció- védőkupak a mérővégre- hegyesen végződő mérőszonda rozsdamentes acélból- mérés Celsius vagy Fahrenheit fokokban- elemkimerülés kijelzése
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Szinte minden családban vannak ünnepi szokások, mesélni való események, és persze emlékezetes pillanatok. Karácsonykor különösen sok ilyen emlék gyűlhet.
Használj karácsonyi színekkel filc anyagot saját készítésű ajándékok megalkotásához. Lepd meg szeretteidet az ünnep alkalmával.
Lepd meg családodat karácsonyra apró kiegészítő ajándékokkal, melyeket saját kézzel készítesz. Hadd legyen az ünnep még szebb, bensőségesebb.
Télen a forró csoki gondoltat is felmelegít bennünket, csoki imádókat, ezért biztos siker, ha egy gusztusos forró csoki összeállítással leped meg a szeretteidet.
Szeretem, ha apró ajándékok is vannak a fa alatt. A bontogatás külön élmény tud lenni. És szerintem ezzel sokan vagyunk így.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!