Részletekért kattints a képre!

Biztonsági megfigyelő kamera

azonosító# M0004
19 780 Ft
9 890 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Biztonsági megfigyelő kamera Aggódsz, hogy távollétedben otthonod vagy üzlethelyiséged betörők célpontjává válik? Ha nem akarsz/tudsz egy vagyont költeni biztonsági rendszerre, de el szeretnéd riasztani az illetéktelen ´behatolni vágyókat´, illetve felvételt készíteni egy esetleges betörés vagy rongálás esetén, szerezd be ezt a megfigyelő kamerát. Micro SD kártyakezelés 256 MB-tól 8 GB-ig (nem tartozék) Beépített 3,6mm High Clear CMOS kamera,VGA felbontás Éjjellátó üzemmód (automatikus) OSD kijelzés a képen (dátum, idő) BNC kábellel a Tv-hez csatlakoztatható (tartozék) Könnyen rögzíthető Rugalmas ABS ház Esőálló burkolat Kültéren és beltéren egyaránt használható -25 C és + 55 C között A biztonsági kamera üzembehelyezése nem ígényel szakembert. Te magad is könnyedén rögzítheted az ideális helyre. Csak helyezd be az SD kártyát, dugd be az adapterét a konnektorba, hogy teljesíthesse küldetését. Saját beépített rögzítőegysége mozgás hatására folyamatos kép és hangfelvételt készít napközben és éjszaka. Beépített infra ledekkel rendelkezik, így teljes sötétben is képes értékelhető felvételek készítésére, a felvételeket pedig pontos idővel és dátummal tárolja. Kis mérete miatt bárhol könnyedén elrejthető.
Megrendelési lehetőségek:
06703657353

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékba készíts saját pohárfogót az egész családnak. Legyen minél színesebb, annál szebb, és izgalmasabb.
Az ajándékok sokaságához Karácsony alkalmával is sokszor társul az édesség, mindenféle finomság. Ajándékozzuk ezeket alkalomhoz illően.
A férfiaknak nem könnyű olyan ünnepi ajándékot készíteni, amely illik az ő stílusukhoz. Mégis, a megfelelő színekkel, formákkal tudsz meglepetést okozni.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!