Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Biztonsági megfigyelő kamera

azonosító# M0004
19 780 Ft
9 890 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Biztonsági megfigyelő kamera Aggódsz, hogy távollétedben otthonod vagy üzlethelyiséged betörők célpontjává válik? Ha nem akarsz/tudsz egy vagyont költeni biztonsági rendszerre, de el szeretnéd riasztani az illetéktelen ´behatolni vágyókat´, illetve felvételt készíteni egy esetleges betörés vagy rongálás esetén, szerezd be ezt a megfigyelő kamerát. Micro SD kártyakezelés 256 MB-tól 8 GB-ig (nem tartozék) Beépített 3,6mm High Clear CMOS kamera,VGA felbontás Éjjellátó üzemmód (automatikus) OSD kijelzés a képen (dátum, idő) BNC kábellel a Tv-hez csatlakoztatható (tartozék) Könnyen rögzíthető Rugalmas ABS ház Esőálló burkolat Kültéren és beltéren egyaránt használható -25 C és + 55 C között A biztonsági kamera üzembehelyezése nem ígényel szakembert. Te magad is könnyedén rögzítheted az ideális helyre. Csak helyezd be az SD kártyát, dugd be az adapterét a konnektorba, hogy teljesíthesse küldetését. Saját beépített rögzítőegysége mozgás hatására folyamatos kép és hangfelvételt készít napközben és éjszaka. Beépített infra ledekkel rendelkezik, így teljes sötétben is képes értékelhető felvételek készítésére, a felvételeket pedig pontos idővel és dátummal tárolja. Kis mérete miatt bárhol könnyedén elrejthető.
Megrendelési lehetőségek:
06703657353

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
Lepd meg anyagi támogatással a párodat, mielőtt elindul a legénybúcsújára. Lásd el stílusos fizető eszközzel:D
Ötletes nászajándék: Süss egy óriási szerencse sütit, töltsd meg mindenféle jótanáccsal, vicces üzenettel. Hadd szórakozzon az ifjú pár, miközben falatozik.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!