Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Riasztós lakat , szirénával

azonosító# -
4 490 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Nem csak zár, kiabál !

Ha valamit le akrunk zárni, akkor azt valószínűleg féltjük, nem nagyon akarjuk, hogy illetéktelenek bejussanak oda. Ezért egyre biztonságosabb lakatokat keresünk. Persze a jó lakat sem véd meg mindentől, és éppen ezért keresik a gyártók a minél jobb lehetőségeket a biztonság növelésére. Ennek köszönhetően van szerencsénk bemutatni a riasztós laktunkat: először is impozáns méretekkel rendelkezik: 95*95*30mm, a zárófül 8mm átmérőjű edzett acél. Súlya 427 gr. A mozgatásra, bizergálásra 100 db hangerővel válaszol. Korrózióálló, és jegesedés álló. Biztonsági kulcsokkal szállítva.

Pincébe, garázsba. kapunál, sőt motorkerékpároknál is ideális zárszerkezet!
Miért jó ajándék ötlet?
Praktikus Ajándékok webshopunkban minden olyan terméket megtalálsz, amely érdekesebbé, izgalmasabbá, vidámabbá, és szórakoztatóbbá teszi az otthonodat, a szürke hétköznapokat. Mindennek meg van a maga praktikus használati oldala, de nem mindegy, hogy mindezt milyen formában tálaljuk Neked. Mert mennyivel jobb egy repülő órára ébredni reggel, vagy egy gitárt markolni, miközben a reggeli kávédat iszogatod. Egy arany rúddal kergetni a kurzort a szimpla egér helyett, vagy éppen rejtvényt fejteni a teásbögre falán. Mindemellett persze megtalálod az igényes, szép termékeket is az áruházunkban. Nézz körül nálunk, és ajándékozz szépséget, vidámságot a szeretteidnek!
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 956 9602
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Az utánvétes és a nagyobb csomagokat az MPL futárszolgálattal szállítjuk házhoz.A kisebb csomagokat-ha megoldható-pufi borítékban postai díjszabás alapján küldjük el.
A termékek jelentős része raktáron van,de előfordulhat átmeneti készlethiány,ebben az esetben kb 10-15 nap a szállítási határidő.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Sokszor történik meg manapság, hogy előre megbeszélt ajándékot veszünk karácsonyra. Ilyenkor egy egy apró meglepetés megszínesíti a csomagok bontogatását.
Csempészd be a családot apa dolgozószobájába úgy, hogy ha a bögréjéhez nyúl, mindig ti jussatok az eszébe.
Az apró kis meglepetésekkel még színesebbé teheted az ünnepeket. Ha ezek az ajándékok saját kézzel készülnek, az külön öröm mindenkinek.
Igazi karácsonyi motivum a kis Jézus születési helyét ábrázoló kép. Ezt most elkészíthetjük magunk is.
Szinte minden családban vannak ünnepi szokások, mesélni való események, és persze emlékezetes pillanatok. Karácsonykor különösen sok ilyen emlék gyűlhet.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!