Részletekért kattints a képre!

WS 1600 Profi meteorológiai központ

azonosító# WS_1600
69 854 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Profi meteorológiai központ12, vagy 24 órás időkijelzésÉbresztés funkcióNaptárVezeték nélküli kültéri érzékelők (max. 100 m. rádiófrekvenciás hatótávolság)Hőmérséklet kijelzés (°C vagy °F)Külső hőmérséklet és külső páratartalomBeépített precíziós svájci szenzor Profi meteorológiai központ12, vagy 24 órás időkijelzésÉbresztés funkcióNaptárVezeték nélküli kültéri érzékelők (max. 100 m. rádiófrekvenciás hatótávolság)Hőmérséklet kijelzés (°C vagy °F)Külső hőmérséklet és külső páratartalomBeépített precíziós svájci szenzorLégnyomás kijelzés, légnyomás értékek tárolásaSzélhűtés hőmérsékleti értékének kalkulációja és kijelzéseAtmoszférikus légnyomás mérés (hPa, vagy hg)Időjárás változás jelzéseIdőjárás előrejelzés szimbólumokkalSzélsebesség mérése (km/h, csomó, m/s, vagy Beaufort)SzélirányAdattárolás (200 mért érték valamennyi paraméterre)Maximum és minimum értékek tárolása idő és dátum szerint (hőmérséklet, páratartalom, légnyomás)Csapadékmennyiség regisztrálása (mm, vagy inch)Riasztás hirtelen történő időjárás változás előtt (pl. frontok, vihar, fagy)868 MHz frekvencián történő vezeték nélküli adatátvitelA legújabb "IT + Technology" - adatátvitel 4 másodpercenkéntMérési tartomány:Hőmérséklet: -40...+60°C,Relatív páratartalom: 1...99%,Falra függeszthető, vagy asztalra állíthatóTartozékok:Hőmérséklet-Páratartalom-kültéri érzékelő, Szélerősség és szélirány érzékelő csapadékmennyiség érzékelő, kültéri érzékelőket összekötő kábelekElemek: 3 x 1,5 V AA báziskészülék, 2 x 1,5 V AA jeladóMéretek: 165 x 142 x 32, 1950 g
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A buborékfújás nem csak a gyerekekenek szórakoztató. Igazából elvarázsol mindenkit, ahogy a napfény megcsillan a fényes falán, és száll a magasban...
A gyerekeknek ajándékozhatsz olyan dolgokat, amelyek meghozzák a kedvüket a hétköznapi, de fontos tevékenységekhez.
A háztartásban összegyűlik sok felesleges tárgy, amiből színes játékokat készíthetünk a gyerekeknek, vagy akár velük együtt. Ilyen a sok műanyag kupak, és gomb is.
Készíts ajándék furoshiki táskát nagy kerek fogantyúkkal, és ejtsd bele az ajándékaidat. Pakold tele a táskát apróságokkal, hogy legyen mit bontogatni.
Szinte minden kisgyereknek van olyan korszaka, amikor a kisfiúk a katonáikkal, a lányok a babáikkal mesélnek maguknak.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!