Részletekért kattints a képre!

WH-2045 Digitális vezeték nélküli hőmérséklet állomás

azonosító# wh_2045
10 253 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
WH-2045 Digitális vezeték nélküli hőmérséklet állomásTulajdonságok- Vezeték nélküli bel- és kültéri hőmérséklet (°F vagy °C)- Idő, dátum, a hét napja megjelenítése (kézi beállítás)- 12 vagy 24 órás idő kijelzés- Ébresztés funkció (2 független ébresztési idő beállítható)- Külső hőmérséklet kijelzése- LED háttérvilágítás (zöld)- Falra is akasztható- Tartalmaz egy vezeték nélküli kültéri hőmérséklet érzékelőt * Manuális idő beállítás (12 / 24 órás kijelzés)* Mérési tartomány:- beltéri hőmérséklet: -20...+50°C- kültéri hőmérséklet: -50...+70°C* Ébresztőóra funkció, szundival (2 független ébresztési idő)* Falra függeszthető, vagy asztalra állítható* Adatátviteli frekvencia 433 MHz* Adatátvitel hatótávolsága max 30 méter* Szükséges elemek (nem tartozék):- báziskészülék: 3 db AA alkáli ceruzaelem- kültéri jeladó: 2 db AAA alkáli ceruzaelem* Méretek: 160 x 70 mm
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozd meg nő ismerőseidet kis, saját készítésű ékszertartó tálkával, amelyet a saját kezét véve alapul készítesz el.
Néhány egyszerű kisbútort magunk is könnyedén elkészíthetünk, ha van hozzá alapanyagunk, szögek, és kalapács. Ilyen ajándék lehet egy üvegtartó falipolc is.
A születésnap mindannyiunk számára emlékezetes nap. Még felejthetetlenebbé teheted apró, magad készítette meglepetésekkel.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
Ha szereted a természetet, és véded, akkor biztos érdekelnek az újrahasznosítható megoldások. Most megismerkedhetsz eggyel.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!