Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

WH-2045 Digitális vezeték nélküli hőmérséklet állomás

azonosító# wh_2045
10 253 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
WH-2045 Digitális vezeték nélküli hőmérséklet állomásTulajdonságok- Vezeték nélküli bel- és kültéri hőmérséklet (°F vagy °C)- Idő, dátum, a hét napja megjelenítése (kézi beállítás)- 12 vagy 24 órás idő kijelzés- Ébresztés funkció (2 független ébresztési idő beállítható)- Külső hőmérséklet kijelzése- LED háttérvilágítás (zöld)- Falra is akasztható- Tartalmaz egy vezeték nélküli kültéri hőmérséklet érzékelőt * Manuális idő beállítás (12 / 24 órás kijelzés)* Mérési tartomány:- beltéri hőmérséklet: -20...+50°C- kültéri hőmérséklet: -50...+70°C* Ébresztőóra funkció, szundival (2 független ébresztési idő)* Falra függeszthető, vagy asztalra állítható* Adatátviteli frekvencia 433 MHz* Adatátvitel hatótávolsága max 30 méter* Szükséges elemek (nem tartozék):- báziskészülék: 3 db AA alkáli ceruzaelem- kültéri jeladó: 2 db AAA alkáli ceruzaelem* Méretek: 160 x 70 mm
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts családi névtáblát nászajándékba az ifjú párnak. Erre mindenképpen szükségük lesz a most már közös otthonukban.
A kövek vissza visszatérő elemek a kézműves alkotások sorában. Mert természetes, és sokoldalúan felhasználható anyagok.
A tobozok változatos, szép formája, tartós, kemény anyaga sokoldalú alapanyaggá teszi, hogy ajándékokat, lakásdekorációt készítsünk belőle.
Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
Az esküvő különleges alkalom minden fiatal életében, aki először dönti el, hogy az életét összeköti a szeretett személlyel. Az ünnep éppen ezért jelentős, és emlékezetes.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!