Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

WH 1090 Érintőképernyős USB-meteorológiai központ

azonosító# wh_1090
87 318 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
WH 1090 Érintőképernyős meteorológiai központA legújabb technológiát használó multifunkciós, érintőképernyős meteorológiai központ.Fogadja és megjeleníti a rádiójel vezérelt DCF-időt és dátumot.USB catlakozóval és kiértékelő szoftverrel.Tartozék 5 kültéri érzékelővel: szélirány, szélsebesség, hőmérséklet, relatív páratartalom, csapadékmennyiség méréséhez, és a várható időjárás előrejelzéséhez. Beállítható jelző / riasztó funkcióval.PC csatlakozás (USB)HőmérsékletRelatív páratartalomLégnyomásCsapadékmennyiségSzélsebesség (kanalas szélsebesség mérővel)Szélirány WH 1090 Érintőképernyős meteorológiai központ Tulajdonságok: * Hálózati adapter* Érintőképernyő panel* USB port az egyszerű PC-csatlakozáshoz* A bázisállomás minden időjárási adatot és időjárási előzményt tárol a felhasználó által beállítható mérési intervallumok szerint, melyeket tetszőleges időben lehet letölteni számítógépre.* Ingyenes PC szoftver.* Csapadék adat (coll, mm): 1 óra, 24 óra, egy hét, egy hónap és a teljes (legutóbbi nullázástól)* Szélhútés és harmatpont hőmérséklet kijelzés (° C vagy ° F)* A maximum és minimum értékek, valamint hőérzet és harmatpont hőmérséklet tárolása idő és dátum bélyegzővel.* Szélsebesség (km / h, m / s, km / h, csomó, Beaufort)* Szélirány kijelzése LCD iránytű* Várható időjárás előrejelzése* Időjárás riasztási üzemmódok: a) hőmérséklet b) páratartalom c) höérzet d) harmatpont hőmérséklet e) csapadék mennyiség f) szélsebesség g) légnyomás h) viharjelzés* Előrejelzés a változó légköri nyomás figyelembe vételével, ikonok segítségével* légköri nyomás (inHg vagy hPa) a 0.1hPa felbontás* Vezeték nélküli kültéri és beltéri páratartalom (% RH)* A min. és max. páratartalom rögzítése idő és dátum bélyegzővel* Vezeték nélküli külső és belső hőmérséklet (° C vagy ° F)* A min. és max. hőmérsékletet rögzítése idő és dátum bélyegzővel* Fogadja és megjeleníti a rádiójel vezérelt időt és dátumot (DCF verzió)* 12 vagy 24 órás idő kijelzés* Öröknaptár* Időzóna beállítása* Idő riasztás (ébresztés)* Magas fényű LED-es háttérvilágítás* Falra függeszthető, vagy szabadon álló, asztalra állítható* Szinkronizált azonnali vétel* Alacsony energia fogyasztás (több mint 2 év üzemidő a kültéri jeladónál)Szett tartalma: 1 x Báziskészülék érintőképernyős kijelzővel1 x Hőmérséklet érzékelő + tartószerkezet1 x Páratartalom érzékelő + tartószerkezet1 x Csapadékérzékelő + tartószerkezet1 x Szélsebesség érzékelő + tartószerkezet1 x Szélirány érzékelő1 x Érzékelő tartó árbóc1 x USB-csatlakozó kábel1 x PC Software1 x Használati útmutató
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Használj karácsonyi színekkel filc anyagot saját készítésű ajándékok megalkotásához. Lepd meg szeretteidet az ünnep alkalmával.
A karácsonyi dekoráció lényege az, hogy az ünnep hangulatát hozza még közelebb, elvarázsoljon bennünket.
A süthető gyurma figurák bármely ünnep kísérőivé válhatnak. Minden korosztály, és nem számára jó szórakozást, könnyed alkotást jelentenek.
Keress régi, díszes evőeszközöket, vagy éppen egyszerű, könnyen hajlítható kanalat, villát, és készíts belőlük karácsonyi díszeket ajándékba.
Készíts karácsonyra ünnepi mobiltelefon tokot a szeretteidnek, és lepd meg őket ezzel a saját készítésű ajándékkal.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!