Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Sinus, USB - Meteorológiai központ

azonosító# 35_1095
55 499 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Vezeték nélküli adatátvitel, kültéri egység (max. 100 m), Kültéri hőmérséklet és külső páratartalom kijelzése, Beltéri hőmérséklet és a benti páratartalom kijelzése, komfort zónával, Abszolút és relatív légnyomás, valamint a korábbi értékek az elmúlt 24 órában. Időjárás előrejelzés és légköri tendencia, grafikus ábrázolása oszlopgiagrammal. Sinus, USB - Meteorológiai központ BáziskészülékA főbb jellemzői a rádiójel vezérelt óra, a beállítható riasztások és időjárás - előrejelzés. Méri a beltéri hőmérséklet és a páratartalmat, és megjeleníti a kültéri időjárás érzékelők által gyűjtött adatokat. Ezen kívül megjeleníti a beltéri / kültéri hőmérséklet, légnyomás és páratartalom tendenciákat és az alapvető csillagászati adatokat, úgymint a holdfázis, napkelte, napnyugta. Vezeték nélküli kültéri érzékelőkA kültéri időjárás érzékelők egy termo-higrométer, anemometer (szél-érzékelő), és az eső érzékelő. Minden általuk gyűjtött adatot az érzékelők továbbítják a báziskészülék felé, vezeték nélküli 433 MHz rádiófrekvenciás úton. A vezeték nélküli kommunikáció hatótávolsága szabad térben max. 100 m.Az időjárás állomás támogatja legfeljebb 5 további kültéri hőmérséklet/páratartalom érzékelő használatát, melyeket 5 külön csatornaként képes megjeleníteni a báziskészülék kijelzőjén. FunkciókIdőjárás-előrejelzés- Napos, esős, felhős, enyhe eső, nagy mennyiségű eső és havazás instabil időjárás Légnyomás- A jelenlegi, vagy korábbi légnyomás (mbar / hPa, Hgmm vagy inHg)- Abszolut, vagy relatív légnyomás (Tengerszint feletti magasság vagy a tenger szintje kiigazításból nyomás a légköri nyomás kompenzáció)- Légnyomás tendencia jelzése- Abszolut légnyomás története az elmúlt 24 nap- Abszolut légnyomás története oszlopdiagrammal Hold fázis-12 féle Hold szimbólum-Hold fázis nyomon követése 2000-2099-igHold-fázis története az előző, vagy következő 39 napban Rádiójel vezérelt óra-Idő és a dátum szinkronizálása a precíziós atomórával, DCF-77 rádiójellel (idő és a dátum manuálisan is állítható)Óra és Naptár (12 / 24 óra) (hó / nap vagy nap / hónap)-Az óra és naptár különböző kombinációi jelení
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.
A tabletünket is szeretjük kényelmesen használni, akár az ölünkbe tenni, vagy az asztalra, magunk elé. Ebben segít ez az ajándék ötlet.
Melyik édesség az ünnepelt kedvence, Mely csokival, cukorkával tudod levenni a lábáról. Derítsd ki, és ajándékozd meg a finomságokkal.
Készíts egyedi ékszert ajándékba, dimenziós ragasztó segítségével. Olyan mintát, formát raksz bele, amit csak akarsz.
Készíts ékszert az ünnepelt nőnek, ha Ő szereti a nyakláncokat váltogatni, és minden ruhájához a legalkalmasabb kiegészítőket felvenni.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!