Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Digitális kétcsatornás, vezeték nélküli hő-és páramérő

azonosító# 105045
15 098 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
105045-Digitális kétcsatornás hő-és páramérőBel-és kültéri hőmérsékletBel-és kültéri relatív páratartalomBeépített és tartozék vezeték néküli külső érzékelő433MHz rádiófrekvenciás adatátvitel3 db érzékelőig bővíthető 105045-Digitális kétcsatornás hő-és páramérőBel-és kültéri hőmérsékletBel-és kültéri relatív páratartalomBeépített és tartozék vezeték néküli külső érzékelő433MHz rádiófrekvenciás adatátvitel3 db érzékelőig bővíthetőMérési tartomány:Belső hőmérséklet: 0...+50 ´CPáratartalom: 20...99%Külső hőmérséklet: -50...+50 ´CMaximum / minimum funkció valamennyi paraméterreGyenge elem kijelzéseAsztalra állítható, vagy falra függeszthetőTartozékok:1 db kültéri, rádiófrekvenciás hő-és páramérőelemek: 2 x DC 1,5 V AAA, szenzor: 2 x 1,5 V AAMéretek: 117 x 112 x 22,5 mm, szenzor: 115 x 75 x 20 mm
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Drótból készítettünk már ajándékokat, ékszereket, fényképtartót, mindenféle apróságokat. Most újra ehhez az anyaghoz nyúlunk.
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készíts karácsonyi ajándékot saját kezűleg. Igazi karácsonyi figura, ami mégis használható egész évben. Egyedi, és helyes.
Fess rájuk, véss bele, vagy ragassz rá bármit, amit szeretnél. Rajzolj rá képeket, vagy írd rá azt, amit üzenni akarsz. A kövek formálódnak lassan, de nem vesznek a semmibe.
Lepd meg karácsonykor szeretteidet olyan díszekkel, amelyek életük legszebb pillanatait idézik, vagy szüleik, gyermekeik, nagyszüleik fotójával vannak díszítve.

© 2007-2017 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!