Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Digitális kétcsatornás, vezeték nélküli hő-és páramérő

azonosító# 105045
15 098 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
105045-Digitális kétcsatornás hő-és páramérőBel-és kültéri hőmérsékletBel-és kültéri relatív páratartalomBeépített és tartozék vezeték néküli külső érzékelő433MHz rádiófrekvenciás adatátvitel3 db érzékelőig bővíthető 105045-Digitális kétcsatornás hő-és páramérőBel-és kültéri hőmérsékletBel-és kültéri relatív páratartalomBeépített és tartozék vezeték néküli külső érzékelő433MHz rádiófrekvenciás adatátvitel3 db érzékelőig bővíthetőMérési tartomány:Belső hőmérséklet: 0...+50 ´CPáratartalom: 20...99%Külső hőmérséklet: -50...+50 ´CMaximum / minimum funkció valamennyi paraméterreGyenge elem kijelzéseAsztalra állítható, vagy falra függeszthetőTartozékok:1 db kültéri, rádiófrekvenciás hő-és páramérőelemek: 2 x DC 1,5 V AAA, szenzor: 2 x 1,5 V AAMéretek: 117 x 112 x 22,5 mm, szenzor: 115 x 75 x 20 mm
Miért jó ajándék ötlet?
Webáruházunkban főként méréstechnikai eszközöket kínálunk megvásárlásra, és ezekhez az eszközökhöz nyújtunk tanácsadást, kiegészítő szolgáltatásokat. Széles termékskálánkon megtalálhatók a szobahőmérőtől a tejipari hőmérőkig, a mustfokolótól a digitális lázmérőig, az időjárás állomástól, a digitális hőmérőig, a nagyítóktól a távcsövekig, a barométertől a díszes Galilei hőmérőig szinte minden, ami környezetünk mérésével, megfigyelésével kapcsolatos.
Forgalmazott termékeink között éppúgy megtalálhatók a svéd Viking, mint a német Dostmann electronic, vagy TFA márkanevek.
Fő üzleti filozófiánk az ügyfélközpontúság, a költséghatékonyság és a minőség.
Reméljük Ön is elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és mihamarabb visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük, mert nálunk minden szempontból megéri vásárolni.
Megrendelési lehetőségek:
(06 1) 208 7172
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Belföldi utánvétes szállítási költség: 1,970.-Ft.
Szállítási határidő: 1 héten belül.
Személyes vásárlási lehetőség:
1119 Budapest Andor u. 60.
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Azok a kisfiúk, akik szeretik az autókat, és van is belőle egy halom nekik, biztosan nagyon örülnek egy ajándék garázsnak, amiben a kedvencek parkolhatnak.
Ma már kevesen hordanak kalapot nyáron, pedig nagyon kellene, hogy védekezni tudjunk a nap ellen. Talán egy jó kalap ösztönöz arra, hogy felvegyük.
Készítsünk gyermekünknek, vagy vele együtt a kiürült flakonokból új játékokat. Maga az alkotás öröme is jó érzés, hát még a mosolygó arcocskák.
A régi papucsokat megunjuk, nem szívesen hordjuk már, de ki sem szeretnénk dobni, hátha jó lesz az még valamire.
Nagyon szép, gusztusos póló nyaklánc készítését mutatom be ebben a blogban. Nézd végig a képeket, kapj elő egy szép, erős színű pólót, és aprítsd fel.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!