Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Szíves fehér kerek kalitka, nagy

azonosító# -
4 650 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Dekorációs fém vintage kalitka.Lakó és életterek kreatív díszítésére. Vízálló, rozsdamentes, környezetbarát. Fehér színű, kerek, szives mintázattal. Átmérő: 20 cm, magasság: 34/43 cm.
A madárkalitkát vétek üresen hagyni!
Lehet lakáson belül, a teraszon vagy kint a kertben, egy a lényeg: gyakorlatilag bármit tehetünk bele, ami illik a környezethez. Kicsit még túlzásba is eshetünk, de csak annyira, hogy a trend határát ne lépjük át a giccs javára. Leginkább gyertyát, mécsest szoktak a kalitka közepébe állítani, de ezt felturbózva tehetünk bele annyit, amennyi csak belefér, különböző hosszúságokban.
Megrendelési lehetőségek:
06 20 430 2421

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ötletes nászajándék: Süss egy óriási szerencse sütit, töltsd meg mindenféle jótanáccsal, vicces üzenettel. Hadd szórakozzon az ifjú pár, miközben falatozik.
A szerelemben az a csodálatos, hogy a szerelmespárnak nincs szüksége másra, csupán egymásra. A szerelem korongok ezeket a pillanatokat tehetik még színesebbé.
Esküvőre készülsz, és saját magad szeretnéd elkészíteni az ajándékot? Lepd meg az ifjú párt egy szép képpel, egy cica párral.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!