Részletekért kattints a képre!

Spirituális Köszöntő Tábla

azonosító# -
7 900 Ft
5 600 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A HUNAGRAM Szakrális Mandala sorozat legújabb tagja. Hasonlóan a többi mandalámhoz alapvetően az ősmagyar szimbólum rendszert használom.
A bejárati ajtón elhelyezve, pozitív energiával tölti fel a házat és egyben védelmezi azt, minden negatív energiától.
Mérete: 210x297 mm
Anyaga: horganyzott alulemez, időjárás álló festékkel nyomva.
A tábla négy sarka lyukasztott, így azon keresztül is rögzíthető.
Az ár a postázási költséget nem tartalmazza.
Miért jó ajándék ötlet?
A Hunagram Szeretet-Egység Mandala, mint neve is tükrözi a békére, egységre, szeretetre, harmóniára, újrakezdésre és sikerre koncentrál: Magyarországnak készült, az ősi magyar és magyar népművészeti szimbólumrendszer, valamint ezoterikus energetikai elemek alkalmazásával. A magyar népművészetből, a magyar szellemiségből táplálkozik. Az ősi szimbólum-elemeket őseink nem csak tanítás útján adták át apáról-fiúra és anyáról-leányra, hanem ezek benne élnek a DNS-ünkben is. Ezáltal akkor is hatnak ránk, ha nem tudjuk, mit jelentenek.

A Szeretet-Egység Mandala felsőbb erők ösztönzésére született, azzal a céllal, hogy egyesítse, és pozitív érzésekkel, harmóniával töltse fel az embereket, családokat. Az alkotás folyamata során is csupán követtem a számomra előírt útmutatást: szakrális mandala.
A mandala középpontja a világ közepét: az őserőt, a születést szimbolizálja. E pont soha nem mozog, de minden körülötte forog.
Mint ahogy a világegyetemben minden, a szimbólumok is erőt, rezgést képviselnek. Energiájukkal képesek hatni ránk még akkor is, ha nem ismerjük jelentésüket. A szimbólumok célzott, tudatos használata abban segít bennünket, hogy bizonyos energiáinkat tompítsuk, míg más rezgéseinket magasabb szintre emeljük magunkban. A szeretet-egység mandala szimbólumai az Univerzum energiáit fogják be, és áramoltatják felénk
A rúnák ősi erőket jelképeznek. Ezek valójában az egész emberiség ősi jelei, melyek itt az aktív erőt képviselik. A magyar a teremtés nyelve: a magyar rovásírással írt szövegnek szintén nagy az ereje: az Univerzum „érti és alkalmazza” azt.
Mindennek eredményeképpen a mandala harmóniája életre kelti a vele kapcsolatba kerülők belső egyensúlyát. Teljessége és tökéletessége úgy hat a tudatalattira, hogy a nézőben tiszta és harmonikus erőket, mintázatokat hoz létre.
Olyan helyre kerüljön, ahol sokszor van alkalma látni, hiszen így tudja megteremteni magában a mandala által képviselt pozitív energiaminőséget.
Kitűnő ajándék szeretteinknek, hiszen valóban harmóniára, szeretetre, egyesítésre hivatott. Elegáns, dekoratív és különleges, egyedi ajándék, mely melegséget visz otthonába.

A Termékenység mandala:

Középpontjában a párkapcsolati harmónia, a hűség, a boldogság, és a termékenység áll (testi, lelki, érzelmi, értelmi és spirituális értelemben), erősítve az anyaságot, a születést, az életet és a szerelmet. Azoknak kitűnő ajándék, akik pl. babát terveznek. Támogatja a fogantatást, valamint a boldog, harmonikus, családi ´baba´ fészek kialakulását, fenntartását. Szintén szakrális mandala.

A vágyfokozó mandalák, pedig a Kedvesnek adható ajándékok, hiszen a harmonikus partnerkapcsolat (testi, lelki) létrehozására és fenntartására hivatott szakrális mandalák.

A mandala megvásárlása esetén a mandala leendő tulajdonosának, a mandala minél nagyobb hatékonysága érdekében egyszeri alkalmas teljes aura és csakra tisztítást, energetizálást ajánlok fel. A szolgáltatást a mandalával együtt érkező feljogosító kuponnal lehet igénybe venni. A kezeléshez személyes jelenlét nem szükséges.

Mindegyik Mandala esetében igaz, hogy kb. 3-4 hónapnak el kell telnie, mire az elhelyezett közegben hatni kezd. Újra teremtő mandalák, és ebben benne van a szükséges változás, változtatás lehetősége is, amit generál, hiszen így tudja felépíttetni azt, amire hivatott. Fontos, hogy olyan helyen legyen, ahol a lehető legtöbbször találkozik vele a tekintet.

Őszintén kívánom hozzanak annyi boldogságot és örömet Önöknek, amennyit számomra nyújtottak és nyújtanak a készítés során.
Minden általam készített mandalát az alkotási folyamat végén plusz pozitív energiával látok el a hatékonyság növelése végett.
Megrendelési lehetőségek:
06204066745
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Egyedi szállítás futárszolgálattal. Szállítási határidő banki átutalás beérkezésétől, számított kb. 2-3 nap a fenti négy mandala esetében. A szállítási költséget Magyarország területén az ár tartalmazza.
A mandalák paszpartuzva vannak, de a sérülés veszélye miatt keretezve nem.
Személyre szabott, egyedi mandalák készítését is vállalom, de itt az elkészülési idő kb. 3-4 hétre tehető és az ár értelemszerűen változik.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiaknak nem könnyű olyan ünnepi ajándékot készíteni, amely illik az ő stílusukhoz. Mégis, a megfelelő színekkel, formákkal tudsz meglepetést okozni.
Egy kis fantáziával a legegyszerűbb módszerekkel, néhány perc alatt édes kis meglepetések készíthetőek. Nézd csak!
Egy régi könyvből, néhány apróság felhasználásával érdekes, és szép karácsonyi dekorációt készíthetsz.
Igazi karácsonyi motivum a kis Jézus születési helyét ábrázoló kép. Ezt most elkészíthetjük magunk is.
Ajándékozz olyan karácsonyi motívumokat formázó ékszereket a családod nő tagjainak, melyeket magad készítettél el.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!