Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Justitia szobor ülő változat

azonosító# jus-ul
13 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Justitia szobor ülő változatTökéletes szobor másolat bronzzal bevonva Anyaga polirezin, bronzzal bevonva.Kézben tartva megtévesztésig olyan mint egy bronz szobor.Minőségi termék.Méretarányos szobor másolat.Tökéletes csomagolás, mely kizárja a szállítási sérüléseket.Jól díszcsomagolható.Ügyvédek, jogászok íróasztalának elmaradhatatlan kelléke.Ez egy reprezentatív ajándék, mely bátran adható a jog szolgálóinak!Méretek:Súly: 1160 grammTalapzat 19x12 cmMagasság 17 cm Kézben tartva mind súlyra, mind érzetre megtévesztően emlékeztet egy fémszoborra. Ha tetszik a kép alapján ez a szobor, a valóságban sem fog csalódást okozni. 
Miért jó ajándék ötlet?
Feltétlen kattints a termék képén! Így átkerülsz webáruházunkba, ahol azonnal látni fogod, hogy van-e raktáron a neked tetsző termék és ha vannak változatai, azokat is ott lehet majd kiválasztani.

Ha terítőt, vagy függönyt választottál, kattints a képre és add meg a méreteket! Azonnal láthatod terítőd, vagy függönyöd méretre szabott és megvarrt árát! A termék tényleges árát csak a méretei megadása után fogod látni az Abroszguru webáruházban.

Gyere és válogass még több ajándéknak való termékeink közül!
Megrendelési lehetőségek:
(06 30) 942 1733
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Raktáron lévő készterméket akár holnapra is el tudunk juttatni hozzád! Vannak csodák, de ha ezt szeretnéd, akkor délig meg kell rendelned az ajándékod webáruházunkban. Kattints a képen és add le rendelésed online!

Ha terítőt, függönyt rendelnél méretre, akkor nagyjából 1 hét átfutási idővel kell számoljál. Az üzlet és varroda Szentesen van. Dunakeszin ilyen terméket nem tudunk kiszolgálni!
Személyes vásárlási lehetőség:
2120 Dunakeszi Rákóczi u. 130.
Átvételi lehetőség CSAK előre egyeztetett időpontban!!!!

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ajándékozd meg nő ismerőseidet kis, saját készítésű ékszertartó tálkával, amelyet a saját kezét véve alapul készítesz el.
A fiókok kiürítése alkalmával sok olyan tárgyat találunk, amit azért tettünk el, mert “Jó lesz az még valamire” A varró dobozban pihenő gombokat most tényleg felhasználhatod.
Fonott, többsoros karkötőket te is könnyedén készíthetsz apró charmokkal díszítve, az ünnepelt ízléséhez illő színekből figurákból.
A söröskupakokból készült használati tárgyak kedves, és vidám ajándékok lehetnek egy férfi számára.
A kiürült virágcserepeket ne hagyjuk tönkremenni a pincében, garázsban. Használjuk fel mindet. Készítsünk belőle ajándékot.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!