Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Justitia szobor ülő változat

azonosító# jus-ul
13 990 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Justitia szobor ülő változatTökéletes szobor másolat bronzzal bevonva Anyaga polirezin, bronzzal bevonva.Kézben tartva megtévesztésig olyan mint egy bronz szobor.Minőségi termék.Méretarányos szobor másolat.Tökéletes csomagolás, mely kizárja a szállítási sérüléseket.Jól díszcsomagolható.Ügyvédek, jogászok íróasztalának elmaradhatatlan kelléke.Ez egy reprezentatív ajándék, mely bátran adható a jog szolgálóinak!Méretek:Súly: 1160 grammTalapzat 19x12 cmMagasság 17 cm Kézben tartva mind súlyra, mind érzetre megtévesztően emlékeztet egy fémszoborra. Ha tetszik a kép alapján ez a szobor, a valóságban sem fog csalódást okozni. 
Miért jó ajándék ötlet?
Feltétlen kattints a termék képén! Így átkerülsz webáruházunkba, ahol azonnal látni fogod, hogy van-e raktáron a neked tetsző termék és ha vannak változatai, azokat is ott lehet majd kiválasztani.

Ha terítőt, vagy függönyt választottál, kattints a képre és add meg a méreteket! Azonnal láthatod terítőd, vagy függönyöd méretre szabott és megvarrt árát! A termék tényleges árát csak a méretei megadása után fogod látni az Abroszguru webáruházban.

Gyere és válogass még több ajándéknak való termékeink közül!
Megrendelési lehetőségek:
(06 30) 942 1733
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Raktáron lévő készterméket akár holnapra is el tudunk juttatni hozzád! Vannak csodák, de ha ezt szeretnéd, akkor délig meg kell rendelned az ajándékod webáruházunkban. Kattints a képen és add le rendelésed online!

Ha terítőt, függönyt rendelnél méretre, akkor nagyjából 1 hét átfutási idővel kell számoljál. Az üzlet és varroda Szentesen van. Dunakeszin ilyen terméket nem tudunk kiszolgálni!
Személyes vásárlási lehetőség:
2120 Dunakeszi Rákóczi u. 130.
Átvételi lehetőség CSAK előre egyeztetett időpontban!!!!

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Esküvőre készülsz, és saját magad szeretnéd elkészíteni az ajándékot? Lepd meg az ifjú párt egy szép képpel, egy cica párral.
Állíts össze ajándékcsomagot az ifjú párnak. Ha jól ismered őket, akkor ez az ajándék ötlet kiváló lehet. A témát maguk az ünnepeltek adják neked.
Készülj családtagod, barátod esküvőjére saját készítésű meglepetéssel. Ez az ajándék mindig arra a napra fogja emlékeztetni, amikor ránéz.
A fényképek, és a hozzá fűzött üzenetek, minden nemnek, korosztálynak szép, és emlékekben gazdag ajándék elemek.
A nászajándékok milyensége, és értéke ma már nem kapcsolódik szoros szokásrendszerhez, főleg, ha barátokról, munkatársakról van szó.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!