Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Atsushi a Szamuráj

azonosító# 0A066
20 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
További képeket Atsushi a Szamurájról, és más raku szobraimról itt láthatsz:
https://hu.pinterest.com/ajandek/főző-jános-raquso/
Szamuráj:
Súly: 3,8 kg (8,37 font)
Magasság: 22 cm (8,66 inch)
Szélesség: 25 cm (9,84 inch)
Hosszúság: 22 cm (8,66 inch)
Anyaga: Kerámia
Szín: Raku
Ki valójában a szamuráj. Ő az oltalmazó, aki téged szolgál az otthonodban, ha az életteredbe engeded. A bátorság, és a hűség megtestesítője ő. Ha hiszel a természet energiaáramlásában, ha érted a gondolatok teremtő erejét, akkor a szamuráj rád vár. A művész által gondosan megmunkált raku szobor a meditáció pózában várakozik a pillanatra, amikor szükséged lesz rá. Bátor, okos, és mindenekelőtt hűséges a birtoklójához.
Segít neked a belső gondolataid rendezésében, az elméd megtisztításában, a meditációs állapot elérésében. A szemed rátapad, és a békés pozíciót figyelve akaratlanul is hatása alá kerülsz. Ajándékozd meg önmagadat, és azokat, akiket te is mindenek előtt oltalmaznál, védenél. Vidd el hozzájuk a saját őrzőjüket.
Miért jó ajándék ötlet?
A rakuzás az agyag munkák egy speciális módon való mázazása. Alacsony hőfokon égetett és hirtelen dermesztett mázú kerámia ez.
A vöröses, rezes, zöldes, mesés, némiképp tudatos, de valójában kiszámíthatatlan, gazdag színvilágot, amely a mázazás, és égetés során megszületik, a folyamat alatt jelen levő tűz, víz, levegő, a mindenféle éghető anyagok, és maga az anyaföld hozza létre.
A raku szobrok különleges, és egyedi alkotások. Nincs kettő egyforma darab. Munkáim a feng shui szimbólumok soraiból kerülnek ki.
Ha Nászajándékot, évfordulós ajándékot, egyedi születésnapi meglepetést keresel, ha a saját, vagy az ünnepelt otthonának, munkahelyének energiáit szeretnéd formálni, egyensúlyozni akkor rendeld meg tőlem azt a szobrot, amelynek színvilága megragad.
Ajándékozz egyedi, különleges, kézműves alkotásokat a szobraim által.

Jelenleg telefonon, és email-ben tudod felvenni velem a kapcsolatot, és megrendelni tőlem a szobrokat.
Megrendelési lehetőségek:
06 30 956 9974
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A szobrok személyesen átvehetők Zalaegerszegen, illetve Zalakaroson.

Szállítás MPL futárszolgálattal: 1490 Ft
Szállítás Foxposttal: 1290 Ft

Nászajándék ötletek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha párnak készítesz ajándékot nászajándékba, évfordulóra, akkor lepd meg őket egy pár saját készítésű szerelmes cicával.
Készíts családi névtáblát nászajándékba az ifjú párnak. Erre mindenképpen szükségük lesz a most már közös otthonukban.
Ajándékozz scrap élménydobozt. Ezek a dobozok egyediek, és igazán személyes ajándékok, hiszen a megajándékozott saját élményeiről szólnak.
Ötletes nászajándék: Süss egy óriási szerencse sütit, töltsd meg mindenféle jótanáccsal, vicces üzenettel. Hadd szórakozzon az ifjú pár, miközben falatozik.
Készíts brossokból csillogó csokrot a menyasszonynak. Lehet belőle egy emlékezetes ajándék, vagy akár maga a menyasszonyi csokor is.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!