Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Atsushi a Szamuráj

azonosító# 0A066
20 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
További képeket Atsushi a Szamurájról, és más raku szobraimról itt láthatsz:
https://hu.pinterest.com/ajandek/főző-jános-raquso/
Szamuráj:
Súly: 3,8 kg (8,37 font)
Magasság: 22 cm (8,66 inch)
Szélesség: 25 cm (9,84 inch)
Hosszúság: 22 cm (8,66 inch)
Anyaga: Kerámia
Szín: Raku
Ki valójában a szamuráj. Ő az oltalmazó, aki téged szolgál az otthonodban, ha az életteredbe engeded. A bátorság, és a hűség megtestesítője ő. Ha hiszel a természet energiaáramlásában, ha érted a gondolatok teremtő erejét, akkor a szamuráj rád vár. A művész által gondosan megmunkált raku szobor a meditáció pózában várakozik a pillanatra, amikor szükséged lesz rá. Bátor, okos, és mindenekelőtt hűséges a birtoklójához.
Segít neked a belső gondolataid rendezésében, az elméd megtisztításában, a meditációs állapot elérésében. A szemed rátapad, és a békés pozíciót figyelve akaratlanul is hatása alá kerülsz. Ajándékozd meg önmagadat, és azokat, akiket te is mindenek előtt oltalmaznál, védenél. Vidd el hozzájuk a saját őrzőjüket.
Miért jó ajándék ötlet?
A rakuzás az agyag munkák egy speciális módon való mázazása. Alacsony hőfokon égetett és hirtelen dermesztett mázú kerámia ez.
A vöröses, rezes, zöldes, mesés, némiképp tudatos, de valójában kiszámíthatatlan, gazdag színvilágot, amely a mázazás, és égetés során megszületik, a folyamat alatt jelen levő tűz, víz, levegő, a mindenféle éghető anyagok, és maga az anyaföld hozza létre.
A raku szobrok különleges, és egyedi alkotások. Nincs kettő egyforma darab. Munkáim a feng shui szimbólumok soraiból kerülnek ki.
Ha Nászajándékot, évfordulós ajándékot, egyedi születésnapi meglepetést keresel, ha a saját, vagy az ünnepelt otthonának, munkahelyének energiáit szeretnéd formálni, egyensúlyozni akkor rendeld meg tőlem azt a szobrot, amelynek színvilága megragad.
Ajándékozz egyedi, különleges, kézműves alkotásokat a szobraim által.

Jelenleg telefonon, és email-ben tudod felvenni velem a kapcsolatot, és megrendelni tőlem a szobrokat.
Megrendelési lehetőségek:
06 30 956 9974
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
A szobrok személyesen átvehetők Zalaegerszegen, illetve Zalakaroson.

Szállítás MPL futárszolgálattal: 1490 Ft
Szállítás Foxposttal: 1290 Ft

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts PVC cső darabokból képkeretet, tükör keretet, vagy éppen térelválasztó dísz falat. Ajándékozd meg vele a szeretteidet.
Ma már kevesen hordanak kalapot nyáron, pedig nagyon kellene, hogy védekezni tudjunk a nap ellen. Talán egy jó kalap ösztönöz arra, hogy felvegyük.
A régi törött porcelánokat, amelyekhez családi emlékek kötődnek, még akkor sem szívesen dobjuk ki, ha már használhatatlanok. Hát akkor alakítsuk át.
Építs mini grillezőt a párodnak, amelyen focimeccs nézés közben is megpiríthatja a pillecukrot, vagy a grill sajtot.
Készíts ajándék meglepetés csomagot sok sok lufiból a gyereknek. Ezzel biztosan sikerül meglepnek, és boldoggá tenned őt.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!