Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:
Részletekért kattints a képre!

Éjjeli fény zseblámpoa és vészlámpa funkcióval

azonosító# -
4 980 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
Praktikus és sokat tudó !

Igazi praktikus ajándékot mutatunk most be: éjjeli fény, zseblámpa és vészlámpa funkcióval. Alapjában egy éjjeli fény , amely sötétedésre bekapcsol, és fimom jelzőfényként szolgál a lakásban. A különlegessége, hogy áramszünet esetén, bekapcsol a zseblámpa rész, és mint fáklya világít, ráadásul a helyéről kiemelve valóban zseblámpaként lehet használni, az áramszünet esetén történő intézkedésekhez. Nem csak otthon tehet jó szolgálatot, de vendéglátóhelyeken, intézményekben is hasznos lehet. Működése egyszerű: simán a konnektorba kell dugni. Használaton kívül a konnektorból tölt, és szükség esetén 15 órán kersztül készen áll használatra, illetve 5 órán keresztül világít a feltöltött lámpa!
Miért jó ajándék ötlet?
Praktikus Ajándékok webshopunkban minden olyan terméket megtalálsz, amely érdekesebbé, izgalmasabbá, vidámabbá, és szórakoztatóbbá teszi az otthonodat, a szürke hétköznapokat. Mindennek meg van a maga praktikus használati oldala, de nem mindegy, hogy mindezt milyen formában tálaljuk Neked. Mert mennyivel jobb egy repülő órára ébredni reggel, vagy egy gitárt markolni, miközben a reggeli kávédat iszogatod. Egy arany rúddal kergetni a kurzort a szimpla egér helyett, vagy éppen rejtvényt fejteni a teásbögre falán. Mindemellett persze megtalálod az igényes, szép termékeket is az áruházunkban. Nézz körül nálunk, és ajándékozz szépséget, vidámságot a szeretteidnek!
Megrendelési lehetőségek:
(06 20) 956 9602
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Az utánvétes és a nagyobb csomagokat az MPL futárszolgálattal szállítjuk házhoz.A kisebb csomagokat-ha megoldható-pufi borítékban postai díjszabás alapján küldjük el.
A termékek jelentős része raktáron van,de előfordulhat átmeneti készlethiány,ebben az esetben kb 10-15 nap a szállítási határidő.

Születésnapi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Készíts ajándékba madáretetőt pet palackból. Lehet ez a madáretető egy dekoráció, de lehet igazi, amit a szabadba akasztatok ki egy fára.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Ajándékozz kövekből készített képeket. Szuper ötlet, és csak a kreativitásodon múlik, hogy mit látsz bele egy egy kődarabba.
Készíts vendég - kő könyvet a barátaidnak, rokonaidnak. Ajándékozd meg őket, hogy aztán mindenki más is megajándékozhassa őket.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!