Részletekért kattints a képre!

Születésnapi Áldás

azonosító# -
45 000 Ft
Tetszik? Oszd meg!
Amit tudnod kell róla:
A többi Hunagram mandalához hasonlóan ez a mandala is a magyar szimbólumrendszer megfelelő elemeivel közvetíti az áldás, egészség, szeretet, harmónia, termékenység, bőség és a siker üzenetét, ötvözve az ezoterikus energetika sajátosságaival. A mandala-energia áramlásának közepén az Ünnepelt portréja kapott helyet, és Őt veszi körül az ajándékozó áldás-áradata.

Egy egyedi, elegáns, személyre szóló ajándék!

Technika: vegyes papír alapon akvarell, pasztell, toll, hideg arany zománc, Swarovski kristályok.

Mérete paszpartuval: 200x220 mm

Ár: 50.000,- Ft.

Megrendelésre készül, a vételár számlára történő beérkezése után. Az ár tartalmazza a festmény, a paszpartu és szállítás költségét Magyarország területén, de a keretezést nem. Igény szerint ezt is tudom vállalni, erre külön ajánlattal élek.
Szállítási határidő belföldön: kb. 2 hét.
Miért jó ajándék ötlet?
A Hunagram Szeretet-Egység Mandala, mint neve is tükrözi a békére, egységre, szeretetre, harmóniára, újrakezdésre és sikerre koncentrál: Magyarországnak készült, az ősi magyar és magyar népművészeti szimbólumrendszer, valamint ezoterikus energetikai elemek alkalmazásával. A magyar népművészetből, a magyar szellemiségből táplálkozik. Az ősi szimbólum-elemeket őseink nem csak tanítás útján adták át apáról-fiúra és anyáról-leányra, hanem ezek benne élnek a DNS-ünkben is. Ezáltal akkor is hatnak ránk, ha nem tudjuk, mit jelentenek.

A Szeretet-Egység Mandala felsőbb erők ösztönzésére született, azzal a céllal, hogy egyesítse, és pozitív érzésekkel, harmóniával töltse fel az embereket, családokat. Az alkotás folyamata során is csupán követtem a számomra előírt útmutatást: szakrális mandala.
A mandala középpontja a világ közepét: az őserőt, a születést szimbolizálja. E pont soha nem mozog, de minden körülötte forog.
Mint ahogy a világegyetemben minden, a szimbólumok is erőt, rezgést képviselnek. Energiájukkal képesek hatni ránk még akkor is, ha nem ismerjük jelentésüket. A szimbólumok célzott, tudatos használata abban segít bennünket, hogy bizonyos energiáinkat tompítsuk, míg más rezgéseinket magasabb szintre emeljük magunkban. A szeretet-egység mandala szimbólumai az Univerzum energiáit fogják be, és áramoltatják felénk
A rúnák ősi erőket jelképeznek. Ezek valójában az egész emberiség ősi jelei, melyek itt az aktív erőt képviselik. A magyar a teremtés nyelve: a magyar rovásírással írt szövegnek szintén nagy az ereje: az Univerzum „érti és alkalmazza” azt.
Mindennek eredményeképpen a mandala harmóniája életre kelti a vele kapcsolatba kerülők belső egyensúlyát. Teljessége és tökéletessége úgy hat a tudatalattira, hogy a nézőben tiszta és harmonikus erőket, mintázatokat hoz létre.
Olyan helyre kerüljön, ahol sokszor van alkalma látni, hiszen így tudja megteremteni magában a mandala által képviselt pozitív energiaminőséget.
Kitűnő ajándék szeretteinknek, hiszen valóban harmóniára, szeretetre, egyesítésre hivatott. Elegáns, dekoratív és különleges, egyedi ajándék, mely melegséget visz otthonába.

A Termékenység mandala:

Középpontjában a párkapcsolati harmónia, a hűség, a boldogság, és a termékenység áll (testi, lelki, érzelmi, értelmi és spirituális értelemben), erősítve az anyaságot, a születést, az életet és a szerelmet. Azoknak kitűnő ajándék, akik pl. babát terveznek. Támogatja a fogantatást, valamint a boldog, harmonikus, családi ´baba´ fészek kialakulását, fenntartását. Szintén szakrális mandala.

A vágyfokozó mandalák, pedig a Kedvesnek adható ajándékok, hiszen a harmonikus partnerkapcsolat (testi, lelki) létrehozására és fenntartására hivatott szakrális mandalák.

A mandala megvásárlása esetén a mandala leendő tulajdonosának, a mandala minél nagyobb hatékonysága érdekében egyszeri alkalmas teljes aura és csakra tisztítást, energetizálást ajánlok fel. A szolgáltatást a mandalával együtt érkező feljogosító kuponnal lehet igénybe venni. A kezeléshez személyes jelenlét nem szükséges.

Mindegyik Mandala esetében igaz, hogy kb. 3-4 hónapnak el kell telnie, mire az elhelyezett közegben hatni kezd. Újra teremtő mandalák, és ebben benne van a szükséges változás, változtatás lehetősége is, amit generál, hiszen így tudja felépíttetni azt, amire hivatott. Fontos, hogy olyan helyen legyen, ahol a lehető legtöbbször találkozik vele a tekintet.

Őszintén kívánom hozzanak annyi boldogságot és örömet Önöknek, amennyit számomra nyújtottak és nyújtanak a készítés során.
Minden általam készített mandalát az alkotási folyamat végén plusz pozitív energiával látok el a hatékonyság növelése végett.
Megrendelési lehetőségek:
06204066745
Szállítással kapcsolatos tudnivalók:
Egyedi szállítás futárszolgálattal. Szállítási határidő banki átutalás beérkezésétől, számított kb. 2-3 nap a fenti négy mandala esetében. A szállítási költséget Magyarország területén az ár tartalmazza.
A mandalák paszpartuzva vannak, de a sérülés veszélye miatt keretezve nem.
Személyre szabott, egyedi mandalák készítését is vállalom, de itt az elkészülési idő kb. 3-4 hétre tehető és az ár értelemszerűen változik.

Karácsonyi ajándékok

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts saját ajándékokat. Ha szeretsz a konyhában tenni venni, és szeretsz ajándékot csomagolni, akkor hozd össze a kettőt.
Készíts karácsonyi dekorációt, vagy karácsonyfa díszeket régi fényképekből. Ez igazán egyedi, és különleges.
Apró ajándékokat, csokicsomagokat készíthetsz a munkatársaidnak, vagy a gyerek tanár nénieinek, óvónőknek, stb.
Készíts anyának karácsonyi tündérkét gyöngyökből. Rakd kulcstartó karikára, és legyen belőle kulcs, vagy táska dísz az ünnepek alatt.
Készíts borkedvelő barátaidnak karácsony ünnepére ajándék rénszarvast borosüvegek dugóiból, és ajándékozz mellé egy jó bort.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!